Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bogyó
kb 111x leírtam hogy ami van az részben a kormány hibája, az is egy 20+éve görgetett szar, ami talán most a béremeléssel lehet kicsit jobb lesz
nagyobb részben a dokik miatt van, szándékosan van minden
pl bőrgyógyászhoz időpontkérés, 2 hónap várólista, maszekba 7-10 ezerért a héten el tudsz menni, majd másnap "hivatali órákban" elkészíti neked azt amire amúgy várnál 2 hónapot
de ugyanez van a nőgyógyászati rendszerrel is, de még egy szaros aranyér levétel is olyan ha nem magánrendelésre megy a beteg heteket- de inkább hónapokat vársz a sorodra
és nem a csilli-villi magán klinikában hanem ugyanabban a kórházban vagy szakrendelőben ahová amúgy is mennél
de egy mri, vagy épp egy gyomortükrözés is olyan ha fizetsz megcsinálják azonnal vagy pár napon belül, ha nem akkor vársz hónapokig
ez itt a fő gond, nem az hogy a fidesz geci,
és nem a fideszt védem mert tényleg geci, de mégsem szopat úgy mint anno a ferenc testvérünk
Megyek én is , a gecire teszem az x-et, pedig én is a 90es években voltam életemben 1szer, a miép-re szavazni.
Attol mentsen meg az isten jövöre megyek fideszre szavazni, pedig sose tettem
Söt, bogyo nevében ikszelek, mert csak vett vikzor uralkodása alatt uj autot, fleto.idején meg biciklit se sikerült
Higy lenne?
Kulomben sose jon el az internacionale.
Én mindig visszaolvasgatok... sokkal olcsóbb, mint a korbács, hereprés, szöges ágy - de legalább olyan hatékony
Igen. És várja klárika meg a böszme uralkodását, akkor jön el neki az aranykor.
Változás semmi 2021-ben? Mer ako nem olvasok vissza
Bogyó ugyanugy tolja a kretén propagandát?
Remdlem nem korhazban fogsz megnyiffanni embolia miatt,mert meg utana is linkelned a statisztikakat a szar egeszsegugyrol.
Apropo,oktatasrol mar reg ertekeztel.
De a pénzből amit mint kiderült mégsem loptak el,hanem főépületet építettek,nem vehettek orvost!Azt fejlesztésre kellett költeni.Továbbá,miért nincs orvos?Most kapnak olyan béremelést,hogy arra a történelemben példa még nem volt! Mi a drága anyukájuk kellene még?
Illetve a vörös Ferkó (liberkomcsi) jelentette ki, hogy akinek nem tetszik,el lehet menni. El is mentek! Ti zavartátok el az orvosokat(IS)!
Semmi gond Zoli. Te defaultból pöcs vagy - de az Ini-t gondolkodó embernek ismertem meg. Lusta dögnek, de gondolkodónak.
10 ben meg egyeves varolistan nyivakoltal.
Fertozesben minden korhazban halnak meg.
Orvos es nover is tobb van mint 10 ben.
Persze,lehetne tobb is.Mondjuk betegenkent 10.
Eddig nem az volt a narrativa hogy a nyitott hasfalu betegeket hazakulldik es a cigo mentotiszt apolja őket?
Mit mondjak erre a megfilmesített "sikertörténetre", baszd meg?! Csúsztatás az egész!

Kalocsán jó pár éve a kórházban új főépületet (a bejárat körüli részt) építettek, de ugyanúgy nincs orvos meg nővér mint eddig, ugyanúgy féléves várólisták vannak egy nyomorult szemészetre / kardiológiai vizsgálatra, és a szerencsétlen súlyos betegek jó része továbbra is a kórházban összeszedett fertőzésbe pusztul bele. Szerinted?!

Miért mi állunk a legrosszabbul a koronavírus ellen is az egész környéken? https://ourworldindata.org/cor...
Harcias ő,csak ami nem illik be az elkepzelt vilagaba,azt kizarja.
Amugy meg soha egyetlen mormanyellenes tuntetesen nem vett reszt.
Fotelforradalmar.
Annak is csak az internetes tipusa.
A szoci korszakban hogy mondták habzó szájjal, akik kint jártak, hogy bezzeg a fejlett nyugat, meg ők mennyire "más" emberek a sok nyomorék. Őszintén egy cseppet sem sajnálom őket. ezek annyira idióták, ha naponta robbantanák fel őket a homokimajmok, akkor is azt mondanák, hogy még-még...
bogyó úgy van mint a nagyhangú házőrző: hogy ha nyitva az kapu( értsd: előtte a lehetőség) inkább csendben elsunnyog, egyből elveszik a nagy harciasság
És még nem is kell neki annyit fizetni a magyar munkaerőnek. Saját szakma? Pont ezt írtam már korábban, volt kollégám kiment, kőműves és burkoló, de inkább már csak burkol, de haza jött mert itthon is össze szedi azt a pénzt.
ezt sosem fogják érteni
én mindig mondtam hogy ha annyit adózott mint a suli meg az addigi eü ellátás ára akkor menjen, vagy ha nem fizesse ki
aztán erre mindig jön a vakítás hogy az anyja-apja is adózott stbstb
meg ugye a suli sem volt ingyen mert a babzsákért is fizetni kellett....
Nekem? Semmilyen gondom nincs... csak az idegenbe szakadtak észosztásától szoktam némileg ingerült lenni...
Neked szerencséd van, ha szakmában dolgozol, szereted is, és meg is fizetnek - könyörgöm, legalább abban érts már egyet, hogy nem ez az általános
Apropó, nem szívesen hozom ezt fel, mert kicsit demagóg, de ebben a nagy jólétben azon gondolkozzatok el, hogy tulajdonképp meglopjátok az itthon maradottakat...
A szakmádat-diplomádat hol szerezted? ki tanított? mennyit fizettél érte? Most meg, mikor az ország ebből visszakaphatna a munkád révén, te elmész, és az itt ingyen kapott tudással a dajcsok szekerét tolod - ott termelsz értéket, ott adózol, ott fogyasztasz... ha meg néha hazajössz, akkor itt mész el orvoshoz, meg gyógyszerért...
Csak abba gondolj már bele, mi a jó ebben a dajcsnak: 1ccercsak ott terem nála egy jól képzett szakember, és örömmel dolgozik neki gombokért. Nulla befektetés, max. haszon. Érted már?
Valeo.
Ini videojat elemezd ki.Hol van a hazugság?
Vagy ez is olyan hogy egyenkent jo,de az összkep rossz?
Szerintetek?
sose mennék az osztrákokhoz dolgozni vagy lakni, csak akkor indulnék el hozzájuk amikor másik egymillió magyar jön velem visszavenni a jogos földjeinket. Van több házam, nincs főnököm ahogy pipinek sincs olyan gondja mint neked.
karbantartó gépészmérnök+it végzettség+angol.
nem tud venni bmw-t céges autó
Mondtam hogy elkummantja,ha mar nem lehet lepropagandazza.
A tenyek nem fernek bele a buborekjaba.