Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kettéfűrészelt fiat furgont a bontóból
usát ne keverd a németekhez főleg nem a 20 évvel ezelőtti usát
egy rokonom kiment pár hónapot dolgozni egy autómosóba, annyi előnye volt hogy egy távolabbi rokonhoz ment
nem emlékszem mennyit volt kint de nem éveket, utána kiment az asszony is végig csavarogták fél usát és hazajöttek
valami 500 dollárért vettek egy benzin temetőt és avval mentek jó sokat
ez kicsivel több mint 20 éve volt mert az enyém gyerek 22 éves és az övé idősebb pár évvel, és még azelőtt volt ez az usa néző akció
1 havi alapanyagvásárlásomból nekem is kijönne egy jó panel egy megyeszékhelyen de ez már megint hogy a fenébebjön ide
Minek?
csak turd elore a pedalokhoz.
Ez már rég megtörtént dec 17 vettem át mondjuk most kívűlről tisztábnak tűnik lévén hogy volt egy csomó eső. Hát belülről bokáig ér a sár majd tavasszal kihúzom egy seprűvel ha kijön rá a lépés
egyrészt a német cég vesz fel nem német munkavállalót mert a német mint munkavállaló nem létezik nincs másrészt 2 példával leírtam a legkacifántosabban egzisztenciát teremtő ismerősöm és akinek a legkönnyebb volt Az egyik csak szimlán oda ment férjhez a másik híd alatt aludt konzervet evett ha volt és szót ne tudott angolul. Eltelt 20 év itthon megvette a fél kerületet kint ahol él seattlebe is van néhny saját ingatlanja pedig fél millió dollárért nem adnak nagyot Ja és nem trógerként tekintenek rá
Telefont, egy multicsiszolo szerszam keszletet, es egy csavarhuzokeszletet, meg vagy 3 hete egy zsir uj hűtőt. A gastraba.
Nomeg visszarendeltem az eladott arukeszletet.
Abb kijonne egy proace.
2 hete? Es volt egy unnep?
Akkor jovo heten mar jol osszemocskolod a cigivel, vagy a fingszagu kamucigivel?
És te mit vettél?
Te eddig mind kommersz also kategoriaju fosokat vettel, es meg azokat is igenytelenul lelakod, es igy alkotsz velemenyt egy autorol.
Hamar akkor egy MTZ82 a te jarganyod.
Fú már majdnem akartalak jobb helyre írni a HAB listán de ez ugrott Most én vagy az én eszközeim hogy a fenébe jönnek ehhez a reaglásomhoz ami a magyarok külföldi munkavállalásáról szól De ha már itt tartunk a masteron nincs rohadás mert kikarosszériázódott és jobb állapotban van mint amilyen a te kotlád valaha is lesz ha véletlenül elkészül Az összeganézott hajesz meg már nincsen helyette zsír proesz van kb. 2 hete toltam ki a linartech-tól még nincs benne ezer km-er Persze azt a nyolc mikulást át is utalhatod ugyan is arról volt szó hogy ezt te veszed nekem az első szélvédőn kirepülős sztori miatt Sajnos az élet megint rádcáfolt karácsony másnapján így halt meg közlekedési balesetben 1 nő aki ütközéskor az első szélvédőn dobbantott rip
az a baj hogy 2 dologról beszéltek
az egyik az hogy kimegy egy átlag ember szerencsét próbálni, most teljesen mindegy hogy mosogató pincér vagy hegesztő
ha már kint van rájön hogy a kerítés nem kolbász, és egy szarnak nézi mindenki, aztán megunja egy idő után esetleg 2-3 helyre elmegy de mind szar
és az azért van mert német cég ritkán vesz fel nem német embert, csak munkaközvetítőn keresztül tud csak elmenni dolgozni, aki azért leveszi pénzzel
a másik olyan hogy vagy ismeretség segítségével megy ki, lezsírozott helyre, ismerős vállal érte "garanciát" intéz neki szállást stbstb
vagy magyar leányvállalaton keresztül jut ki itt a cég a garancia
itt többnyire már a német veszi fel az embert aki sokkal jobban jár
és ha már egyszer alkalmazott egy német cég sokkal könnyebben tudsz mozogni
szóval lehet ugyanannál a cégnél fog a 2 ember hegeszteni de mégis minden más
Oszt nem bmw hanem szetrohadt master, meg osszeganezott hiace, ez lenne a minőségi ugras?
avval semmi hiba
csak a lövésig nem jutok el mert megunom az egészet
öregszem és nincs már fél perces aktus, aztán ha több percig kell dörzsölődni többnyire megunom az egészet, aztán inkább nézem a youtube
Az nem hibázik nemes egyszerűséggel csak nem keményedik ki
Hát mamlasz elővettem a HAB listás kartonodat széljegyzetbe feljegyeztem nehogy elfelejtsek módosítani a besorolásodon legalább 2-őt előkelőbb helyre Kisfiam a bakeliton pont Beatrice-t hallgat most jár annál a résznél hogy/ Buta vagy Lajos buta vagy mint a Főd ki beszélt itt szociális hálót kihasználló szíriai feketeafrikaimegélhetési migránsról te agyhalott Azon fröcsögtök, hogy aki magyarországról kimegy dolgozni [nem segélyt felvenni az mind hazaáruló mind szar körülmények között lakik mind szar körülmények között dolgozik mind szarul keres ehhez képest te még egy bmw t is meg tudsz venni szalonból Na erre írtam hogy az én 8smerőseim és családtagjaim ilyen autót tombolatárgynak ajánlanak fel egy ovivacsira és nem trógerek hanem a társadalom megbecsült tagjai a megfelelő tiszteletadás és tartás mellett Valamitől kint él 600 ezer magyar biztos mert sanyargatni szeretik magukat Persze mindenkinek nem jöhet be Az összecsomagol és hazajön akinek meg bejön az legfeljebb kikacag téged a hülyeségeid miatt Az általad emlegetett migránsokról meg szó sem volt azokat utálja mindenhol mindenki Nem is értem,hogy keverted azokat ehhez a témához Ők nem dolgozni mennek, nem beilleszkedni, nem azért,hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak Ők ingyenélni mennek Gondolom a magyar munkavállalókat még ha pincérnek is megy ki nem sorolod hozzájuk
cukor téren minden fasza, még érsebészeten is voltam mert elküldött a bőrdoki
emlékeim szerint öreganyám futóműve is ilyen volt
Fürdés?
Cukor?
amúgy van valami szar a lábszár bőrrel, 14 ezerért azt állapította meg hogy fogalma sincs mi lehet
szóval nagyon megérte
egy allergia teszt volt, semmire se vagyok érzékeny de a hiba továbbra is fennáll
mostanában nem jártam idegen altestben, kezdek megnyugodni
plusz néha-néha hibázik a puska nem akarok beégni
Lehet pont az a baj,hogy Kalocsán a tetves kórházat újítják stadionépítés helyett!
Nomeg eddig ugy volt hogy nem koehazra koltik hanem stadiobra es jok ellopjak,amikor meg fenykepekkel korhazfelujitad van akkor az propaganda.
Mostskkor felujitottak korhazakat vagy nem?
"pl bőrgyógyászhoz időpontkérés, 2 hónap várólista," Mi van B+?? Trippert kaptál ge cchi??