Az+a máSSik ,hogy országunkban van 13kisebbség...ezek közül 11nagyon jól,megelégedve,dolgozva békességben él.... Érdekes módon mindig a maradék kettőt bántják,rekesztik ki és kizárólag ezek érzik a folytonos rasszista fenyegetést.... Akkor hogy is van ez...?
Szeretnek ezek mindent magura venni és verdácsolni.
Ezeken kívül még egy rakás más nációt is elvittek. Cigányt, buzit, kurvát, komcsit...
Egyik sem reklamált pl a MÁV ellen, hogy az ő (egyébként legalább harmadik) felmenőjét a MÁV vitte el... Csak ezek...
Mindamellett meg kell nézni mit művelnek ők Palesztínában...
haveromtol meg 14 evesen kolcsonkertem egy zakot, de valahogy sosem akarta lehozni. hetekig konyorogtem, mert kellett eskuvore (csorok voltunk), mindig az volt a kifogasa, hogy a batyja szekrenyeben van, es be van zarva. na, mondom ez egy kocsog, meg erre sem kepes. par ev mulva toltuk naluk videojatekot (batyja videojatekat, o delutanos volt), erre ott figyel a szekrenyen egy bazi nagy heveder zar egy meg nagyobb lakattal.
kiderult nem kamuzott, csak a batyja egy szar alak. mai napig az, hehe
erről jut eszembe egyszer vettünk motort romáktól( nem cigóktól ez becsületes kupec romák voltak)
az osztrák papírjai az "apu kocsijába vannak bezárva" és apu nincs itthon, és pont elvitte azt a kocsi kulcsot is
igazándiból nem is kellett az a papír, csak jót vigyorogtam a dumán, adás vételi megvolt aztán szarni bele a többibe
aztán kb 2 hét után jön a postás egy bazi nagy borítékkal, benne az osztrák papírja a motornak plusz egy fain szerelési könyv is (ami 20-25 eur még használtan is)
szóval ilyen is van.....
Zweinstein, Dreistein...