Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont olcsóbb: napi középárfolyamon 3500,-ért tudsz szifiliszt kapni tőlük.
Főleg ha van egy raklappal!
Se jobb, se rosszabb nem lehet az ötezresnél...
a szomszédban van ilyen 50 lejért is
Egyiket em szabad! Beérett a liberalizmus vetése....
De cigányozni meg cigányozol!
Nem zsidózok!
Főleg a "kiválasztottaknál"...
Az öreg zsidó így szól a fiához:
- Ábrahám! 25 éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj, és valami állást keressek neked.
- Ki jönne hozzám, hát én nem nagyon ismerek senkit. - mondja a fia.
- Mit szólnál a Bill Gates lányához? - kérdi az öreg.
- Nem lenne rossz...
Elballag az öreg Bill Gateshez, és azt mondja neki:
- Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül?
- Miért venné? Ki a te fiad? - kérdezi Gates.
- Hát ő az Amerikai Nemzeti Bank elnökhelyettese. - feleli az öreg.
- Hát, lehet róla szó....
Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez, és mondja neki:
- Nem venné fel a fiamat ide a bankba alelnöknek?
- Miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök.
- Hát nem tudja? Ő a Bill Gates veje.......
- Hát, lehet róla szó....

Na, így működik a világ ..
vagy egy telefon........vagy több
igazándiból nem az a gond hogy koszos meg nincs légkondi(itt megjegyezném a kosz többsége az utasok miatt van, mert pl nem a vezetőség fossa le a budi falát)
hanem az hogy ha már 2 ember megy akkor a vonatjegy annyi mint a benzinköltség, ha három akkor már autóval minden szempontból jobban jár....
régen a teherszállítás bevétele kb kompenzálta a személyszállítás veszteségét, most meg a sok-sok kft között elveszik az a kicsike pénz is ami bejön......
régen volt egy kiadvány amiben benne volt hogy a vasóti kft-k mennyi adózott nyereséget termeltek
aztán mennyit kapott meg az ügyvezető(akik fura mód még mindig vasúti alkalmazottak voltak csak a dolgozókat szopatták a kilépésekkel)
ilyen arán juttatások voltak(pontos adatokat már nem tudok) 2,5 milla nyereségből 2 milla a jutalom, vagy épp 4,2 millából 4 milla.....
Ez kúl jó!
Hát igen, a Nohab-okért "pénzt" kellett volna adni, a ruszki szarokért meg elég volt forintot....
a svéd helyett is inkább már azidőben is a retkes ruszki szarokat erőltettük
Nem a TGV-t hiányolom, hanem amíg Bz-Mot-ok járnak sokfelé (az egyébként magyar gyártású Stadler Flirt-ök helyett), addig ne csodálkozzanak vezetőink hogy az ember inkább autót használ minden utazáshoz, nem pedig ezeket a büdös, koszos, lassú, légkondi nélküli (de legalább méregdrága) sz*rokat.
Nem kell a nagyhatalmakhoz hasonlitani ezt a kis országot.
Szerintem van vagy 100 ország rajtunk kivül ahol nincs gyorsvonat. Nemrég néztem egy könyvet ahol az átlagkereseten, fejlesztéseken keresztül sokminden levolt irva. És azt állapitottam meg hogy kurvasok ország van ahol nagy szegénység van.
Ilyen kis országba szerintem amugy is kár volna gyorsvonat, ugyanugy ahogy a stadionbol is több lett a kelleténél.
Rá se ránts , de lesz stadionunk dögivel!