Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/UN14nwPMmrM hasonlót csak szembe jött a srác és ott is le volt hajtva..... bele se merek gondolni mi történt ha előzni akart
Hát..így is lehet parkolni
pont belefért....
Mikor még nem volt photoshop...
Biztos apja fia
Apuka sétál a gyerekével egy kastély romja körül. Mindenütt ledőlt
falak, ledőlt oszlopok, elgurult kövek. A kisfiú odafordul az apjához
és megkérdezi:
- Ugye itt tanult anya vezetni?
A messzi tajgán egy szőrmebundás ember vadászni tanítja a fiát.
- Látod, ott a medve - és puff lelövi.
- A húsáért vadásszuk.
De nézz csak oda! Ott egy geológus - és puff, azt is lelövi.
- Azt meg a cigarettájáért.
Meggybarnáéknál:
- Szia anyu! Megyek diszkóba!
- Diszkóba? 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, de megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról?
riporter érkezik a faluba:
-jó napot Józsi bácsi!úgy hallottuk,hogy magának elég beszűkült a szókincse!
-a faszt!
Rám aszonták, hogy fájgyűlöllő.
Hé' ezek felzárkóznak.....bővül a szókincsük.........
mobil telefon elado,ajándék kertes házzal 20.millió
Az kielégítőbb lett volna ha azt mondják:
-Mi se tudjuk miért, de ez van!
vagy:
- Tudjuk miért csak nem megyünk vele semmire....

Mert tökmindegy kik cserélgetik a bársonyszéket a seggük alatt, itt rend nem lesz amíg ki nem sepregetünk rendesen.
na de röhögjünk is
19év bejelentett (nem minimálbéres 6 órás) munkaviszony után kaptam 3x 80 ezer segélyt és annyi.....
kérdeztem is az ügyintézőt hogy lehet ez hogy a cigók meg kapják folyamatosan
választ nem kaptam...........
Mivel nem vagyunk gyilkosok csak annyit kell hogy minden magyar (eredeti),tarthasson fegyvert otthon és a segélyeket azoknak adni akik dolgoznak!Akár cigány akár nem!De inkább magyarnak
Régebben olyan egyszerűen megoldották ezeket a problémákat, most a nagy"demokrácia"korszakában meg ezekkel a pitiáner pondrókkal kell bíbelődni
Nem alkalmasak társadalomban élésre PONT. Akkor nem is kellenek oda PONT. Megoldás ................... Had ne mondjam.......
és egyre több helyen lesz ilyen(persze nem Magyarországon )mert kezdenek rájönni az emberek,hogy ezekkel a parazitákkal nem lehet egy helyen élni....
ember módjára élni nem tudnak...... de azt ki tudja mondani a szája, hogy rasszista