Áll a székely a bíróságon:
- Na, hogy is volt az az eset? - kérdi a bíró.
- Tekintetes bíró úr, az úgy volt, hogy eszem a banánt a bicskámmal.
Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik, és zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még vagy hatszor!
Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy nem tudod, mikor végeztél.
Ezelőtt - minden különösebb ok nélkül - dohányoztam, ittam, kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom van rá.
A feleséghez megérkezik a szeretője, de mielőtt belekezdenének a házasságtörésbe, az asszony így szól:
- Drágám! Takarjuk le a papagáj kalitkáját, mert a múltkor is majdnem lebuktatott bennünket!
Így is tesznek, majd a férfi új ötlettel áll elő:
- Kedvesem! Kitaláltam egy új pózt! Te letérdepelsz, én felugrok a csillárra, belengek, majd az asztalon dobbantva mélyen beléd hatolok hátulról!
Erre megszólal a papagáj:
- Nem érdekel ha a nyelvem is kivágjátok, de ezt akkor is látni akarom!
Egy autóst és a barátnőjét megállítja a rendőr:
- Uram, fogyasztott Ön alkoholt?
Az autós előbb ránéz a barátnőjére, majd a rendőrre:
- Ugyan már, biztos úr, annyira azért nem kövér!
Na, ilyen kulturáltan sem közölték még velem, hogy szakállas a poén... ezért aztán kívánom is neked, hogy úgy legyen! (mármint a milliókkal kapcsolatban)
Amúgy szerintem kevés olyan vicc van, aminek itt volt a premierje, remélem most is volt legalább egy valaki, aki hozzám hasonlóan előtte még nem hallotta ezt és akkor mondjuk azt, hogy neki szólt...
Ezt most olvastam, nagyon jó:
Vasárnapi ebéd után a székely, meg a fia kiülnek a tornácra. Az öreg rágyújt a pipájára. Közben odajön a kutya, leheveredik, és elkezdi nyalni a tökeit.
Nézi a gyerek, nézi, majd megkérdi az örget:
- Idösapám! Maga szerint ezt én is mög tunnám csináni?
Az öreg kiveszi a csutorát a fogai közül és így szól:
- Löhet fiam, csak mög fog harapni.
Hasonlóhoz volt ma szerencsém... Körforgalomba bemenet néztem, h mi az istenért áll ott egy autó benn.. mire megláttam, h szőkenő...
Lefulladt, aztán állt mér egy darabig, majd beindította, és visszatolatott....
- Na, hogy is volt az az eset? - kérdi a bíró.
- Tekintetes bíró úr, az úgy volt, hogy eszem a banánt a bicskámmal.
Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik, és zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még vagy hatszor!
Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy nem tudod, mikor végeztél.
Ezelőtt - minden különösebb ok nélkül - dohányoztam, ittam, kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom van rá.
- Drágám! Takarjuk le a papagáj kalitkáját, mert a múltkor is majdnem lebuktatott bennünket!
Így is tesznek, majd a férfi új ötlettel áll elő:
- Kedvesem! Kitaláltam egy új pózt! Te letérdepelsz, én felugrok a csillárra, belengek, majd az asztalon dobbantva mélyen beléd hatolok hátulról!
Erre megszólal a papagáj:
- Nem érdekel ha a nyelvem is kivágjátok, de ezt akkor is látni akarom!
- Uram, fogyasztott Ön alkoholt?
Az autós előbb ránéz a barátnőjére, majd a rendőrre:
- Ugyan már, biztos úr, annyira azért nem kövér!
Tesi: Schobert Norbival,
Idegen nyelv: Fekete Pákóval
Vezetési ismeretek és drogprevencia: Stohl Andrással
Kúltúra: Baukó Évával (VV Éva)
Etika: Győzikével
Ének óra: Cristoferrel
Lélektan: Kiszel Tündével
Emberi kapcsolatok: Damu Rolanddal
Pénzszerzési ismeretek: Orbán Viktorral.
Amúgy szerintem kevés olyan vicc van, aminek itt volt a premierje, remélem most is volt legalább egy valaki, aki hozzám hasonlóan előtte még nem hallotta ezt és akkor mondjuk azt, hogy neki szólt...
http://youtu.be/V50bnuIIXrg
Vasárnapi ebéd után a székely, meg a fia kiülnek a tornácra. Az öreg rágyújt a pipájára. Közben odajön a kutya, leheveredik, és elkezdi nyalni a tökeit.
Nézi a gyerek, nézi, majd megkérdi az örget:
- Idösapám! Maga szerint ezt én is mög tunnám csináni?
Az öreg kiveszi a csutorát a fogai közül és így szól:
- Löhet fiam, csak mög fog harapni.
http://www.y8.com/games/battle...
Lefulladt, aztán állt mér egy darabig, majd beindította, és visszatolatott....