A tank parancsnoka kérdezi az újoncokat:
- No, fiúk, mi a legfontosabb a tankban?
- A löveg.
- A páncél.
- A lánctalp.
- Nem fiúk. A tankban az a legfontosabb, hogy ne fingjunk.
Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért
- Uram, Ön meleg? – kérdi az orvos.
- Igen, az vagyok…
- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
Az ürge nagyon berezel
- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
A doki gondolkodik, majd így szól
- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie
tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz
- Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
- Most legalább megtanulja a kis b**i, hogy mire való a segge.
Móricka és az édesanyja mennek a nőgyógyászhoz. Vizsgálat közben a nőgyógyász kérdezi:
- Na, Móricka, most mit csinálok? - tapogatja a doki az anyuka melleit.
- Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak emlőrákja!
- Helyes! És most mit csinálok? - kérdi megint a doki, mikor már csuklóig van Móricka anyukájában.
- Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak méhnyak-rákja!
... - Helyes! - csapja össze a kezét a doktor. Letolja a nadrágját és dugni kezdi Móricka anyukáját. - És most mit csinálok? - kérdi a doki vigyorogva.
Móricka kaján vigyorral:
- A doktorbácsi most kapja el a trippert, ami miatt jöttünk!
- Te én olyan letört vagyok! - mondja egy fickó a kollégájának. Erre az így válaszol: - Én ilyenkor mindig haza szoktam ugrani ebédidőben, egy jót hancúrozni a feleségemmel. Szerintem próbáld ki Te is!
- Gondolod, hogy ez jó lenne?
- Persze! Menj, aztán ha visszajöttél majd számolj be!
Na, kb egy ór múlva meg is jelenik főhősünk és tényleg olyan, mint akit kicseréltek.
- Na mi a helyzet, ugye hogy igazam volt? -kérdi a kollégája
- Igen, igen! Mondjuk a feleséged elsőre kicsit meglepődött, de aztán mondtam neki hogy a Te ötleted volt!
Ha besárgítod az udvart, vészesen levágják a golyóidat?) ? ?