Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

knox gloves reklám :)
errol jut eszembe a vicc

40 ev kemeny csavargyari munka utan a jomunkas ember megveszi a negyutemu turista wartburgjat, buszken megy vele, egyszer csak beall melle egy szoke cica, olyan 25 ev forma egy hatalmas nagy trepjaroval.
Valahogy nagy a kontraszt, bacsi nem birja beszol:
-Ne haragudjon kisasszony en 20 evet lehuztam a csavargyarban kemeny meloval tulorakkal, meg minden es csak erre a wartburgra futotta. Maga olyan fiatal, mit dolgozik, hogy ilyen draga kocsira futja?
- szajjal elegitek ki ferfiakat
- dehat az masneven szopas!
- Nem, az a 40 ev csavargyar volt
Az úgy van, hogy Kerepestarcsa, eszperentéül, Kerepes ne tegye le.
Kisfiú bemegy a kupiba madzagon húz maga után egy döglött békát.
- Csóóókolom, egy nemi beteg prostituáltat szeretnék!
- Nemi beteget? - kérdezi a madame.
- Igen, igen, van pénzem!
- Na jó...
A prosti szépen lerendezi a kis srácot, az ballag kifelé maga után húzva a békát. A madame meg a lányok nem bírják ki szó nélkül:
- De hát kisfiam, mi ez a dolog a döglött békával, meg hogyhogy nemi beteg lány kellett ? Egyszerűen nem tudjuk hová tenni ezeket!
- Háát... tetszik tudni, én most hazamegyek, délután jön a bébiszitter, ő szereti a fiatal fiúkat... Megd*g, elkapja tőlem a nemi betegséget, aztán hazajön apu, aki megd*gja a bébiszittert, apu is elkapja, este megd*gja anyut, ő is elkapja, aztán reggel apu
megy dolgozni. Délelőtt jön a postásbácsi, megd*gja anyut, ő is elkapja, és Ő az a f@sszopó tetves rohadék, aki eltaposta a békámat!
Na meg Etyek
És ityok is

Ez már tényleg gáz
autószerelő....
Kistarcsa - vagyis tartja...
Nem messze van ide Pécel,
ahol a pinát elverik léccel
ja Pécel lehet azt hiszem ez ott van
Nagytarcsa vagy környékbeli településeken
Kistarcsa ,Fót ,Gödöllő, Nagytarcsa .......... stb járjuk ,
tudom,hogy már kérdeztem,de hol is készült az a második kép az adatlapodon?
nézőpont kérdése : :
: :
:-----:---------max vagy minimum
: :
-----
Az durván 1,3 tonna
mint a Kittenberger könyvben,mikor a négerek meglátták az elefánt agyarát:"-nagyon nagy!...kicsit nagy!...de kicsi!
vagy félig üresen