Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk is eszünkbe jutsz majd (fent leszel valabi bucka tetején, kezedben langyos limonádéval)
Mi akkor épp ír whiskyt nyalogatunk...és gyönyörködünk a látványba..
Akkor majd a Kékestetőn forraltbort kortyolgatva gondolok azokra a csajokra, akiknek rossz lesz a buli, mert nem találkozhatnak velem...
Hát,szerintem a lányok( mármint a mi kis asszonykáinkra gondolok ) picit feszélyezve éreznék magukat a jövő heti buliba..
szerintem jobb nekik ha otthon maradnak..
Március 5.-én én mi is tudnánk menni. Vagy ez pasis buli lenne?
A jövő hetet szervezzük inkább össze...gyertek le..(Agg. is jöhet.. ,majd elnézeget a pult sarkánál..)
gigabuli lesz..
Sebaj, úgyis addig nyaggatlak, amíg meg nem kérded...
Szasz Agg! Ird meg még mikor jo neked mert gyepesen voltam aztán onnan mentem melozni azt nem tudtam meglesni amit irtál időbe.
Szerintem ne parázz, nem Michelin csillagra hajtasz. Szerintem ott a hely ahova bepozicionáltad.

De egy agycsere rámférne..... az Opelbe sajna elfelejtettem bemenni....ne hari toci!
köszönöm, de az ördög a részletekben rejlik...
főleg a vendéglátásra igaz ez..
és ha pici apró dolgokra nem figyelünk oda, a nagyobbak mellett később elsétálunk..
ezért vagyok résen....MINDÍÍÍÍG !
ne szabadkozz, monom,hogy jó a hely...100%-os.
Nana...van külön csomagolt! méghozzá mentholos! ez megint a nem oda figyelés...csak még nem fogyott el az ömlesztett és nem töltötték fel...
épp elfogyott, a pincéret keresett, de nem talált. Úgyhogy igazándiból érezd magad leb@szva, hisz gondolom neked kellett volna beszerezni...
És igazán apróság. Maximálisan elégedett voltam mindennel.
Az embereid, a kaja,a minden. Perfekt.
De egyből kihozzák....de így jobb, mert nem csomagolt a fogpiszkáló, így ha kint van az asztalon, ott mindenki összefogdozza. Így meg ha végeztünk mindennel, kihozták.
fogpiszka? nem volt az asztalon? vagy?
...ha látják akkor meg az óvszer kellett volna...áhhh, micsoda szermélyzet.
khmm...apró megjegyzés: fogpiszkáló.
amúgy nagyon király a hely, a múltkor is mondtam neked.
minden perfekt, a személyzet a kaja a miliő...csill 5.
ha valami nem oké, én megmondom: pl a biliárd asztal. mindíg veszítek rajta....
Látták rajtam, hogy már túl vagyok a szerelmes időszakomon.
Én nem vagyok az a háklis tipus, én nem tudok a fűszálba is belekötni. Nekem fasza volt minden.
Mécses volt? TUTTTTTTTAM ! KI van adva!
szerelmes pároknak, alapból jár !
hiba...
Te tényleg? vagy csak azért mert?!
Omlós, puha..kedves kiszolgálás, hngulatos hely?
minden oké?
VAGY?! bármi kritika nagyon fontos! ( ezért vagytok TI beépített ÜGYNÖKÖK )
akármi.a leg apróbb részlet is számít..!
meg az a pultos..........
hósszú idők, nehéz próbája mire megtalálteam, aki..
Jaaaa és menjetek jó korán, mert kibaszott jól főznek..... érdemes megkostolni.
Azokhoz vagyok szokva.....
Ja.... a csajom hazáig büntetett, hogy ő akar lenni a kamion sofőr, én meg legyek a kurva.