Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen az öregé, azt tudom....de a tied is pont ilyen?
Imádom..!
Münktykeni móókus hidegen cibálja..
Na ilyet vettem..
http://youtu.be/wkJbJm5IzKs mókus NEM Aggregal : )[/L]
ja volt már video? Lemaradtam dolgokról.

Nem töri a cipő a lábad?
Letelefonálok neked majd ajkára holnap, mikor volt nekem a Vectrám, kicseréltettem benne a magnót, a gyárit ott hagytam, hogy adják el, de ott is felejtettem....immáron 6éve. De emlékszem, akkor is állt ott hegyekben.
és az emlék videó(vass viktor) alatt folyamatosan arról megy a vita hogy mennyivel ment..mert állítólag szabályosan haladt..akkor a 40 métert nem értem..
Akkor kezdheted, mert nem találtam sehol. De várj meg minket is, mert meg szeretnénk nézni!
Na hol az a kipufogó? Muti!
Te... ha ilyen rádiót nem kapsz itthon 3ezerért, akkor csinálok 3 hátrabukfencet!
Te....mi van a piros motorral? Újat vettél?
végünk..
Pszzzt..itt van a nagy vezér..
csak nem olvas vissza mindent..?
Kéééééééééééééééééééééész a géééééééééééééééééééééééép!
téged nem..és te kit?
engem szerencsére senki nem kínoz pláne nem ál kínokkal
A legnagyobb baj, ha ál "kínokkal" gyötörnek
Haggyad máár..ál kínok "titeket" szoktak gyötörni..
Viheted egy körre, de nem a mi garázsunkból, ugyanis ez csak egy áll Luca... Luca megnéztem még egyben van és alszik... csendben is voltam mert ha egyszer felkeltem h itt a tavasz akkor 9 hónapig tuti nem alszik
Jellemző ál kínlódtok csak
Nem mondod, hogy Luca lelke másik testbe költözött, azaz lecserélted a motorod... Ezt el kell kunyerálnom
És az sem baj, ha egy kicsit le tudod alkudni valamelyiket! Úgyis ezer éves lomokról van szó...
Jó reggelt!
Ugyan nem ruha, de...
Aggregal! Egy hasonló rádiót szeretnék venni, szállítással együtt max 30 juróért. Ne legyen kódos (vagy ha az, akkor legyen meg hozzá), és tudjon kezelni blau cdc2 váltót. Kérhetem a segítségedet?
Legalább én is FLM tag lennék, de csak zeneileg!