Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most a Sullington sörömmel szemezek.
hja..azt én sajna nem értékesíthetem...jövedéki terméket csak nagykerből vásárolhatok,ezt pedíg nem forgalmazza senki..(tudomásom szerint)
a mézes komoly?
Staropramen..te kis butus...
Intersárban Itt figyel a polcon, majd valamikor kirakom a tetőre hűlni
látom nagy sörkedvelők vagytok.... de nekem szerintem kár volt a belembe az a Sparo....mittudoménmi! Nekem tök olyan volt mint egy Borsodi, vagy egy Kőbányai!
Hol találtad, kistáska? kép galériába?
nem nagyon tudom ki a nagykerük..ha van ehyáltalán...
Ezt figyeld csücsök! Mit találtam:
Hátba nem tudlak rugni odáig fel se érek:
Nem jártam sikerrel, nem volt kapcsolható az ismerős aki az ajkai Opelben dolgozik, hívtam többször is.... igy most megcsináltam a hátrabukfencet. De ha nem sikerül venned, megyek én majd arra valamikor, mert ö szokta nekem az olajcserét intézni.
Jó reggelt!
Ráér estig is! Köszi!
annyira okos vagyok, délelőtt vissza sem tudnék írni, hogy mivan....
csak rúgjál hátba...
Hali szityyyu! Jaja vettem egy 2009 es fehér hornetet 8000 km el. Kényelmesebbre váltottam kicsit:) De igyis megismerlek majd a tonyoval aztán majd szolok hogy én vagyok:)
úgy érzed .. ugyan nem is értem miért ... pedig sosem volt ellenállás
Hmm......
terror háza..
Én.. áhh senkit... ha meg igen akkor az egyetlen jelölt itt van.. merje megmondani, ha igen
Ugyan kérlek, ajánlom figyelmedbe a videoim közül a Tuono tura ciműt... ott vannak hangok.
http://youtu.be/wkJbJm5IzKs kis hangja van.[/L]
Megjegyeztem, remélem nem feledem...
Köszi! Csak a CCR600as jó! Sürgetni nem szeretnélek, de holnap délelőttre kéne a válaszod, mert sürget az e-bay...
Ugyan ez..!
Én is....