Haggyad már..áprilisban sincs sokkal kevesebb kavics vagy olaj az úton mint márciusban..fejben dől el ez a játék(is)
Márciusban is másképp kell motorozni meg augusztusban is,,,
még a tl-em volt. a Körös-hegyi videomon is rajta van egy villanás erejéig. ( na nem ő villant. )
Akkor még olyan volt a gumija a villámmacskán , mint a rubik kocka.
Eddig egyszer-kétszer néztem bele, teljesen véletlenül. A hölgyek - erős túlzás, picsák jobb szó volna - egytől-egyig kivakolt plázába való visitozós vagy épp hisztizős csajok. Volt egy talán szőke lány, olyan gusztustalan feltöltött szájjal, hogy majd elhánytam magam.
Tegnap csak a hangjukat hallottam, épp valami nagy visongás ment.
Van aki látja milyen emberek ezek, és rossz példának tekinti, azonban sokan példaképnek fogják tekinteni, főleg a fiatalabb korosztály, mivel a tévében mutogatják.
Az egész a nézettségért megy, hisz ki nézné ha beültetnének oda 10 tudóst, akik eldiskurálnának? Senki. Lehet vitáznának ők is, civilizált keretek közt. Két okos ember vitájából lehet tanulni,egymás elméletének gyenge pontjait felfedezik, kijavíthatatlan. Két buta ember? Civakodás, veszekedés, csapkodás, anyázás, nagy füsttel, zéró tartalommal.
Jó reggelt!
Nos Fiatalember itt a válaszom!
Egy ilyen műsort azért érdemes nézni, mert itt megbizonyosodhat róla az ember, mennyire normális, még ha sokan nem is tartják annak. A "VV-házban" játszó emberek mind-mind (egy kivétellel) sekélyesek, nagyképűek, ami mögött nincs semmi, egy deka tartásuk sincs, jellemtelen, a társadalom erkölcsi perifériáján élő emberek. Akik azért lehetnek példaképek, mert a rossz példa is példa. Én sem helyeslem azt, hogy a főműsoridő a dohányzást, ivást, semmittevést, és az erkölcsi szabadosságot reklámozza, a szarkeveréssel, áskálódással, a káromkodásról már nem is beszélve. De ez van. Cirkusz kell a népnek. Méghozzá nagy, mert kenyér lassan nem lesz.
Röviden ennyi.
Miért néztek ilyen agytompító dolgot Még csak foglalkozni sem szabad vele, hacsak nem szociológiai szempontból teszitek Az ember 10%át használja agya kapacitásának, ez után még annyit sem
Márciusban is másképp kell motorozni meg augusztusban is,,,
Akkor még olyan volt a gumija a villámmacskán , mint a rubik kocka.
Tegnap csak a hangjukat hallottam, épp valami nagy visongás ment.
Van aki látja milyen emberek ezek, és rossz példának tekinti, azonban sokan példaképnek fogják tekinteni, főleg a fiatalabb korosztály, mivel a tévében mutogatják.
Az egész a nézettségért megy, hisz ki nézné ha beültetnének oda 10 tudóst, akik eldiskurálnának? Senki. Lehet vitáznának ők is, civilizált keretek közt. Két okos ember vitájából lehet tanulni,egymás elméletének gyenge pontjait felfedezik, kijavíthatatlan. Két buta ember? Civakodás, veszekedés, csapkodás, anyázás, nagy füsttel, zéró tartalommal.
Nos Fiatalember itt a válaszom!
Egy ilyen műsort azért érdemes nézni, mert itt megbizonyosodhat róla az ember, mennyire normális, még ha sokan nem is tartják annak. A "VV-házban" játszó emberek mind-mind (egy kivétellel) sekélyesek, nagyképűek, ami mögött nincs semmi, egy deka tartásuk sincs, jellemtelen, a társadalom erkölcsi perifériáján élő emberek. Akik azért lehetnek példaképek, mert a rossz példa is példa. Én sem helyeslem azt, hogy a főműsoridő a dohányzást, ivást, semmittevést, és az erkölcsi szabadosságot reklámozza, a szarkeveréssel, áskálódással, a káromkodásról már nem is beszélve. De ez van. Cirkusz kell a népnek. Méghozzá nagy, mert kenyér lassan nem lesz.
Röviden ennyi.
Egyébként a Kristóf esett ki, ha valakit érdekel!
a lambonak a kanyarsebessége jóval nagyobb ,mint a ducié, és szerintem gyorsulásban sincs akkora különbség...
Komoly