Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már biztos nem az, mer' "aszonta": felmondott a munkahelyén.
én azelőtt nemigen ismertem,nézegettem,hallottam ezen márka felől, de személyes kontaktban elég meggyőző...főleg annyi pénzért.
még nincs, de utána járok hogy lehetnénk szavazó hely,,,
Igen tudtam. Abból lett a huga orvos, kifizetett házat, adósságot... Most meg nyafogott mint egy szűz. Holnap vagy holnapután lesz egy kis időm, akkor sajnálni is fogom.
én már gyűjtöm az összes töbi márkát, elégetem őket...a rohadékok, hogy merték legyártani őket! Olyan szarok, még egy Tescos szatyor is többet véd.
Pubos úr! Van magánál ilyen?
"Holnaptól az ország valamennyi, robogókat is árusító üzletében hozzáférhetőek lesznek az aláírásgyűjtő ívek. Hamarosan közöljük azoknak a kereskedéseknek az országos listáját, melyek partnereink az aláírások gyűjtésében. Természetesen mások is jelentkezhetnek, számítunk motoros boltokra, motoros és nem motoros kocsmákra, mindenféle intézményre, ahol akad valaki, akit érdekel a téma."
Megmutattam neki az FLM minőséget..
Aztán az mibe?

Tudtad, h ribanc volt? Taszáron..... míg ott voltak az amcsi bakák? Nagy jellem!
Mit adtál neki? Házipáleszt? Vagy mire gondolsz?
Tarka volt lent nálam..
Kérdezd meg tőle, mi az igazi minőség..
Bakker! Kiment a Gina! Pedig milyen nagy jellem volt!
Ha nem DjToci varázsceruzája akkor vágom. De alkoholos filccel viccesebb.

Már csak egy manó kéne aki kicseréli az alkoholos filcem erre a cerkára.

Bár azért azt is bele kell vennem, hogy ha én rajzolom meg a ruhám akkor egy élet lesz mire jót rajzolnék.
Nem vágod a régi mesét? A varázsceruzát?

Azzal kell ruhát rajzolni.
Bár nem tudom mit küldtél, de !

Hálózat TV-n most megy egy motoros adás......bár nem tetszik a bemutatás, de gyönyörű motorok vannak .............. ja és nem javasolják az alkoholos filces bőrruhát.
Köszi szépen!
azt meghagyjuk a vacogós cápának!
na....ez jól sikerűlt...
http://dortje.freeblog.hu/file..." target="_blank">dehogyis....rajzolunk bőrrucit!
Magába is!
B.U.É.K!
Nekem is van egy! Ki ne találd hol!
Ezzel most azt akarod mondani, hogy kereshetek lemosót?
varázsceruza!
Mi ez? Lolka és Bolka klub?
ááááááá.......