működik!
Komolyan mondom a legnagyobb vagy..!
Hónapok óta nagy kukaság van az autómba..
Szeretnélek meghívni TÉGED és a FELESÉGED(vagy csajod ) egy vacsorára hozzám..All inclusive..!
Ragaszkodom hozzá hogy még edén legyertek!
utánakérdezek.
elvileg csak pénzért mondja meg a fiat magyaro.,de van kitaposott ösvényem náluk, hátha.
kell majd egy alvázszám.
a ZFA1920000 utáni az érdekes. dobd fel ide, vagy küldd át sms-ben, lentebb a számom.
Gyári rádió M codot csak pénzért tudtok lehívni?
Vezérlőegységcsrés volt a gép és a nyomorék szerelők napokig levették a 12Vról, majd bután kérdezték hogy miért én nem tudom mi a kódja?(honnan tudnám,nincs szervízkönyvem)kérdeztem a fiatnál aztmondták letudják víni 8000pénzért..
Ja,azt azért sikerült neki eldobnia..
most ősszel..totál sima volt a hátsója és ő úgy gondolta hogy már annyira esőmenő( mint én )de tévedett..nem volt vészes a manőver, sima csuszi 50-60nal de a gixer jobb oldala fínom polírt kapott..
lehet, hogy az kellett a Petinek is, hogy változzon az élete.
Mostanában nem nagyon találkoztunk, utoljára nyáron, épp hazajott spanyolból a kaminyóval. Beszéltünk pár percet.
Meg talán egy gsxr-el láthattam, nemtom mert már sötét volt.
Mindenesetre tényleg jó srác, csípom.
együtt nőttem fel mind a kettővel...a peti úgy kb.12-13évesen már pannónia blokkokat szedett atomjaira(mondjuk nem mindíg tudta összerakni )..ővele motoroztam előszőr annó..nagyon jó gyerekkorunk volt..aztán ők mindenféle faszságot csináltak 20körül(amíből én részben ki is maradtam,hál istennek)Robit sajnos az EGOja és a pénz mozgatja elsősorban, bár az irány amit próbál egy ideje tartani az jó út felé visz..
Jössz mikor jössz, én szinte mindíg itt vagyok.