Köszi szépen! Megyek biciklivel! Vagy nem is, mert még egy penge bringára sincs pénzem!
Egyébként Te biztos mész, és utána megbeszéljük milyen volt. A helyszin meg legyen a Rock Pub!
Nem hinném, mivel eltekeredett az alváz is. Első blikkre kb. 2 kiló lenne. Az egész kocsi meg ér max 3-at. Meg még egy csattanást nem birna ki. Szerintem.
A következő vagy C vectra (azé' jó mer nagy) lesz, vagy régi Zafira (azé' jó mert magas). A lényeg a világos (fehér) beltér.
Én is Opellel karamboloztam egy laza frontálisat 6 éve. Én 28al mentem, ő meg 129-el. 46 métert hátralökött. Uhhhogy massziv kis kocsik ezek az Opelek, annak ellenére, hogy átszoktam a Fordra. Az egy B Vectra volt, merem ajánlani, biztonságos, kipróbáltam. A légzsákok is elég puhák, kényelmesek.
A motor még ketyegett, én állitottam le. Massziv autó volt akárki akármit is mond! Már kinéztem az utódját. Csak két dolog hiányzik hozzá: elvigyék a motort, és jó árat kapjak a kocsiért. És csakis OPEL lehet!
megvettem..
http://offer.ebay.de/ws/eBayIS...
Egyébként Te biztos mész, és utána megbeszéljük milyen volt. A helyszin meg legyen a Rock Pub!
A többit majd személyesen
A következő vagy C vectra (azé' jó mer nagy) lesz, vagy régi Zafira (azé' jó mert magas). A lényeg a világos (fehér) beltér.