Nem bírom abbahagyni a röhögést: elképzeltem magamban a PipiX űrállomást, ahol nógrádi munkásszállók körülményei között élnek a szerencsétlen űrhajósok hetekig - hónapokig.... 😂
Ő az egyetlen aki nem tud felbaszni az ilyen hülyeségeivel. Nem tudom hogy szándékosan vagy tényleg ennyire hülye, de nagyon jól adja a bohócot 😂 és ehhez kell intelligencia, szóval én arra szavazok hogy Isten adta tehetség 😆 bár ha ezt értelmes dolgokra fordítaná, akkor Elon Musk most az ő csicskája lehetne csak, és nem a SpaceX kapná a NASA megbízásokat, hanem a PipiX 😂
Igen, volt a családban. Tényleg nem volt rossz TV, és egészen modernnek hatott a Videoton ColorStar után, de azért hasra sem kellett esni tőle. Már egy Sony Black Trinitron CRT is simán túllépett rajta, egy mostani normális LCD-nek meg a közelében sincs. Az egyéb újabb technológiákról nem is beszélve.
Szerintem még valahol megvan a nagybátyám pincéjében ahogy ismerem őt, szóval ha kell előtúrom Pipinek, azt nézegetheti 😆
nem a nyírással van a gond
azt amúgy se én csinálom....
hanem a betonok között szarul nő a fű, a szomszéd háza mellett kb fél méterig a gaz se nő
ott ki kellene cserérni a talajt mert sóder, vakolat minden szar van
hiába locsoltuk semmi sem marad meg
Samsungnak többnyire szar a képe. Ami jó az LG és SONY, meg Pana. Én panafüggő vagyok, mindig azt vettem, legutóbb gondolkodtam a sony irányába de erősen tulárazott.
Ez így van. Egy oledes promozott Sony tévére akartam a demo felvételek helyett adást csatlakoztatni ami a többi bemutató tévén is ment a médiamarkttban, nem csinálták meg.......A demok szándékosan azokat a szineket fényeket emelik ki amikkel a tévét hirdetik, de egy átlagos filmen ezek nem jönnek ki, illetve nem ennyire töményen.
kínai összeszerelés volt
amúgy akkoriban a videoton-orion-stb mezőnyhöz képest látványosabban szebb volt a képe
a bekapcsoló gomb volt a gyengéje vagy letört vagy csak leugrott a fényes része, de egy állólámpa kapcsoló a tápvezetékre megelőzte a bajt
nekünk is volt egész addig működött amíg analóg adás volt, igaz az élete utolsó kb 15 évében 2. tv volt
Szerintem még valahol megvan a nagybátyám pincéjében ahogy ismerem őt, szóval ha kell előtúrom Pipinek, azt nézegetheti 😆
Eselytelen. 😆
https://www.hazipatika.com/ele...
azt amúgy se én csinálom....
hanem a betonok között szarul nő a fű, a szomszéd háza mellett kb fél méterig a gaz se nő
ott ki kellene cserérni a talajt mert sóder, vakolat minden szar van
hiába locsoltuk semmi sem marad meg
utána valahol olvastam hogy csak az összeszerelés volt a kínai mint most pl az ájfón
most nem tudom milyen az arány
Akkor inkább betonozd le, vagy szórd fel murvával.
amúgy akkoriban a videoton-orion-stb mezőnyhöz képest látványosabban szebb volt a képe
a bekapcsoló gomb volt a gyengéje vagy letört vagy csak leugrott a fényes része, de egy állólámpa kapcsoló a tápvezetékre megelőzte a bajt
nekünk is volt egész addig működött amíg analóg adás volt, igaz az élete utolsó kb 15 évében 2. tv volt