Otthon van itt valaki TV témában?Kéne vennem,csak nem tudom mit érdemes,lényegébe csak tv nézésre kell,nincs filmnézés se videójátékozás.Gondolom akkor a 4K felesleges.Vagy?A cél az volna hogy a sima tv nézésből ki legyen hozva a lehető legjobb.
hamarabb dobjátok ti el a bakancsot gyerekek 😅 a 3-ik oltás lesöpör benneteket színről az már tutkó a halálos dózis(gondolkodós) ti hülyék meg egymást eltaposva tolongtok érte, hogy minél hamarabb sorra kerüljetek 😂
Akkor inkàbb kertészetből szerezzetek ágaprítékot, a fenyőkéreg nagyon savanyítja a talajt, nagydarabos, kihullik stb. Az ágapríték jól tartja a vizet, apró, kevésbé szembetűnő és kevésbé savanyít.
én eg arról vagyok meggyőződve hogy MOST ezt mondják, miután odakerülnek a húsosfazékhoz egyből segget csinálnak ők is a szájukból
kb a régi nagy geciken kívül(mszp szdsz stb) akik alapból a szart okádták a szájukból mindegyik ezt tette
ezt ilyen bogyesz meg zotyaféléknek, f2-öknek meg lacának hiába mutogatod(kezeit széttáró) meg vannak győződve, hogy jó sorba álltak mert a gazdájuk ezt hiteti el velük.
ÁMEN
Ha igen, akkor pár hét után rendkívül xarul fog kinézni az egész kert a mulcsozással, megszabadulni is alig fog tudni tőle.
15 éve én is kísérleteztem vele... ....jó pár hétvége volt, mire az utolsó darab fenyőkéregtől is sikerült érzékeny búcsút venni. 😆
kb a régi nagy geciken kívül(mszp szdsz stb) akik alapból a szart okádták a szájukból mindegyik ezt tette
Milyen válogatós vagy te szállásügyileg(kezeit széttáró)
ÁMEN
én már régen szeretnék csak geci drága a jó fű
aztán annyira mégsem akarom 😁
Ha igen, akkor pár hét után rendkívül xarul fog kinézni az egész kert a mulcsozással, megszabadulni is alig fog tudni tőle.
15 éve én is kísérleteztem vele... ....jó pár hétvége volt, mire az utolsó darab fenyőkéregtől is sikerült érzékeny búcsút venni. 😆
Majd beáldozzuk. 😂