Nem sokban, de a Sony-ban nem csalódtam. Az előző LG- nek sokkal pocsékabb volt a képe és a hangja is. Szomszéd új, de csak fullHD Samsungja (olcsó készülék, nem hiperszuper az sem) jóval gyengébb ugyanazon a kábelen.
Kicsinek számít?Kinek,az okosnak aki azt mondja?A hálóba kell.A mostani 80centis kb 3méterről nézve,tökéletesen elég.Ezután kb egy méterrel lesz távolabb,úgy gondolom ha eddig tökéletes volt a 80-as akkor ezután jó lesz a 108-as.
A bolti forrás összehasonlítása (ahol akár lehet egyik TV jól, míg a másik TV rosszabbul beállítva...attól függ melyiket akarják jobban eladni) milyen módon segít abban, hogy otthon milyen lesz az adás képe?
Akkor meg úgyis a méret (a nappalod méretéhez igazítva) fog dönteni. A 43"-osak (mint az enyém is) manapság már kicsinek számít, de mi 3 méterről nézzük, így nekünk elég.
Akkor 180k helyett 140-ért vettük akciósan, és SOKKAL szebb képe volt mint a 150 ezres Samsungnak. Sima HD műsorral is. De menj el egy MediaMarktba ahol egymás mellett be van kapcsolva egy csomó, és vedd meg amelyik legjobban tetszik. Ez komoly.
Manapság a 4k már elvárás, komolyabb képminőségű tv nemigen van kisebb felbontással - ha nézel olyan műsort, ha nem. Én keresnék egy kívánt képméretű Sony-t, azoknak nagyon szép a képük. Nekem két év óta egy picike, 43"-os van, az is tudja a 4k-t. Internetképes, és wifin a számítógépről, telefonról is bármit lejátszik. Mellesleg van benne műholdvevő is, amit mi nem használunk, sima kábeltv van.
Az is lényeges dolog, hogy a "sima" TV az milyen forrás.
SD vagy HD?
Egy HD TV adást egy FHD TV-n tökéletesen lehet nézni. A !K, 8K..sok K pharasztvakítás.
nekem volt valamikor fasza benjing tv-m eredeti japán, japán képcsővel(meghajlós) Ha csak tv nézéshez kell akkor az is jó, mint ahogy nekem a telefon is csak telefonálni kell és untig elég rá a c2-es(kezeit széttáró)
Nem a földrajz volt a kedvenc tantárgyad a bölcsészkaron, mi? 😆