Sziasztok
Mindenki segítségét szeretném kérni.
Kedd reggelre Komáromból ellopták a motoromat. GSX650F fekete színű, UIW-195
Mot.sz.: P708122834, Alv.sz.:JS1CJ135100103625
A motor meg van ültetve, teleszkóp vége kb 2cm-el magasabban van a kormány rögzítőnél. Tri-Ton sportkipufogó van rajta. Akinek van Szlovákiai, vagy ausztriai kapcsolata, kérném juttassa el oda is. Valamint osszátok meg facebook-on is (nekem nincs) Értesítést priviben.
Köszönöm
ezekből a régi szarokból már csak az erősító meg az eq van használatban a többi kacat a padláson porosodik
pedig csak a deck 93-ban 60 rugó volt költöttem volna inkább pinára.....
de azért még mindig odabaszós hangja van, bár nekem nem ilyen nyomi hangfalaim vannak
most már laptopról megy a zene, esetleg telefonról
Nekem Orion mini torony van, a magyar Orion, Sony hangfalakkat! No meg egy csomó kazetta kemény metállal, de egy ideje már Verdi, és társai-t jobban kedvelem valahogy! No meg úgy könnyű, hogy ha valamit meg akarok hallgatni akkor a NET-en megkeresem és ott van!
Szép reggelt Te rossz erkölcsű alkoholos italpusztító! Remélem jól vagy! Éppen az előbb néztem , hogy meghalta magát a rádió, SONY ICF - SW 7600. Kereshetek elektronikai alkatrészboltot, mert a japán elektrolit kondik megadták magukat benne, ahogy tapasztalatból tudom. Ráadásul szr felület-szerelt apró darabok. Majd ha lesz hozzá kedvem eljátszogatok vele. De már jöhetne a tavasz! Bár azt mondják jön. Csak ráérősen.
Évi kétszer?