viccet félretéve, még nem nagyon volt olyan eset, amikor nem láttam rá a mocira bárhova parkoltam. sok a NemHiábaSzületett, a mocit meg két ember hamar gyömöszöli platóra vagy furgonba . itt meg úgy lopják a dukáttit, mintha nem büntetnének érte, zsaruk azt mondják nincs resource a felderítésre.
legutóbb londonyban 4 NemhiábaSzületett a saját lakásában pofozta ki a paliból a panyigále kulcsát, aztán furgon, nem látta többé ... durva.
ez elég gyakori sajna, satjó nem csinál belőle ügyet, hacsan nem végződik gyilokkal: http://youtu.be/t8x6Veqe7Zw
51 nap múlva kell kiköltözniük határozat szerint, vágom a centit, ehhe.
márka jelen van régóta, de a diavellel más szintre léptünk. első héten már leszivatott 2 szenzorral, duksi szerviz 2 hét múlva tudunk csak ránézni aranyáron, addigra megjavítottam magamnak, ebayen pont volt 2 törött panyigáliból (PRESSURE SENSOR), lecsaptam rá, működtek, mák.
tegnap előszedtem a vasat, bejöttem vele melózni. hazafelé elcsobogtam 1 órát jobbra-balra, nagyon élveztem.
tanulság: jól éreztem magam, meg sem fáztam, hazaérve pedig rádöbbentem, hogy nem ma éjjel fogom szétkéselni a moslék szomszédaim, akik hajnal 5ig kiabálnak és piálnak, mert a börtönböl elég nehéz kiosonni motorozni
már csak 51 nap
Kipróbálhatod , a téli elvonási tüneteket remekül kezeli ! Videóknál találod !