Ami valahol érthető is, ha egy gallon – 3,78 liter az amerikai gallon – üzemanyag 2,99 dollárba, 885 forintba kerül. (Egy liter így 234 forintra jön ki. Itthon ugyanennyit jelenleg 360 forintért mérnek.) A különbség nem annyira mellbevágó, mint gondolnánk, bár elkezdhetnénk havi átlagfizetést is számolni, ha ez nem vezetne túl messzire. Inkább hagyjuk.
Bonyolítja az értékátszámítást, hogy Los Angelesben 87, 89, és 91-es oktánszámú benzin van, regular, plus és premium fantázianévvel. Utóbbi 40 centtel drágább csak a mezei 87-esnél. http://www.vezess.hu/magazin/2...
Szobában tartod, hogy +25? ? Nekem a garázsban télen nyáron +17 van
És basszus hazafele láttam 2 motyorost hogy f., ba nem fagynak meg
HOL VAN MÉG MÁRCIUS, má mehetnékem van a pincesorba
faterom wartburgját 88ban eléggé megtörték pár hónaposan
az eleje, a motorháztető meg az egyik sárvádő festve lett
tökre eltalálták a színt, 100%-os lett
aztán 5-6 év múlva már elütött: a gyári szín fakult a festett meg sötétedett a naptól
szóval érik a festék, de tuti nem a jó irányba fog
Sargat es feketet nem lattam evek ota,a barna jopar arnyalata a divat.
Amugy se a katalogusoj,se az internet,se a kepernyo nem ad vissza szinhelyesen semmit.Aki ezekre tamaszkodik az tobbszinu motort fog visszakapni.
Alap peldaul hogy egy garniturat nem bontunk szet mert az utanrendeles meg kod alapjan masik vegbol gyartva is elterhet,ami egymas mellett mar feltunik.
A mostani festékek egy resze ezust alapra fujt attetszo retegekbol allnak,meg a retegszam sem mindegy.
Az astramon a bal oldalt az elso lokossel telibe fujtak egy menetben,a feny beeso szogetol fuggoen sotetebb vagy ugyanolyan a lokos.
Amugy a hulye fenyezo ugyanezt a dumat lokte egy masik tagnak aki reklamalt hogy egybe erik.
Ezen a szemre,telefonra kikeveresen a leiras ota rohogok.
Bar nekem telefonos szinbemindas utan kell minden heten rendelnem a megfelelo karpitszineket,azon a hasam fogom a feterengo rohogestol.
Aszongya a nyanya kene neki hevero sotetbarnas-bezsviragmintas enyhen cirmos kaveszinnel.
Amikor bejon kivalaszt minta alapjan egy mely zoldet.
Bonyolítja az értékátszámítást, hogy Los Angelesben 87, 89, és 91-es oktánszámú benzin van, regular, plus és premium fantázianévvel. Utóbbi 40 centtel drágább csak a mezei 87-esnél.
http://www.vezess.hu/magazin/2...
http://m.delmagyar.hu/szeged_h...
Igy kő boldogan lefeküdni
Ágy meg vamd, jócakát mindenkinek aki fáradt egy pöppet
A viszontas látásra
Jah minek iszik aki nem birja... me jól esik
És basszus hazafele láttam 2 motyorost hogy f., ba nem fagynak meg
HOL VAN MÉG MÁRCIUS, má mehetnékem van a pincesorba
Na ilyenkor jó az állófütés a kocsiba, na meg a segg fütés
Aki motorra ülne, javasolt eszkimónak öltözzön be
az eleje, a motorháztető meg az egyik sárvádő festve lett
tökre eltalálták a színt, 100%-os lett
aztán 5-6 év múlva már elütött: a gyári szín fakult a festett meg sötétedett a naptól
szóval érik a festék, de tuti nem a jó irányba fog
Amugy se a katalogusoj,se az internet,se a kepernyo nem ad vissza szinhelyesen semmit.Aki ezekre tamaszkodik az tobbszinu motort fog visszakapni.
Alap peldaul hogy egy garniturat nem bontunk szet mert az utanrendeles meg kod alapjan masik vegbol gyartva is elterhet,ami egymas mellett mar feltunik.
A mostani festékek egy resze ezust alapra fujt attetszo retegekbol allnak,meg a retegszam sem mindegy.
Az astramon a bal oldalt az elso lokossel telibe fujtak egy menetben,a feny beeso szogetol fuggoen sotetebb vagy ugyanolyan a lokos.
Amugy a hulye fenyezo ugyanezt a dumat lokte egy masik tagnak aki reklamalt hogy egybe erik.
Bar nekem telefonos szinbemindas utan kell minden heten rendelnem a megfelelo karpitszineket,azon a hasam fogom a feterengo rohogestol.
Aszongya a nyanya kene neki hevero sotetbarnas-bezsviragmintas enyhen cirmos kaveszinnel.
Amikor bejon kivalaszt minta alapjan egy mely zoldet.