De kibaszott ronda ez a gép...
Egyébként mielött itt melykomas transzba estek egy szaros kódon...csak annyit mondok, hogy ez nem sárga. Ez a tipikus uv zöld...egy normális festekboltban beviszem egy 1x1centis akárhonnan származó mintát azzal, hogy ilyen kell, akkor pikk pakk a kezedbe adják.
A "régi" logo volt sárga...ez meg uv zöld.
De Rossi színével sem leszel gyorsabb, szóval festesd le Chesterfield Apriliara és anyakonyveztesd at magad Max-nek
Megvan még 81'-ből a verhovinám, a mester szemre adott a piros géphez zöld festéket, lefestettem a felét mondván majd összeérik ahogy mondta és igaza lett! A nyáron láttam a kert végében és teljesen egyöntetű volt a színe, mindenhol rozsdás.
Aztán meg az volt a duma, hogy majd összeérik...
Mondtam is, akkor majd fizetek, ha összeérett...
Régen volt tört fehér 13 a zsiguli. Persze, hogy kikeverted. Meg ciffel kipolíroztad... Ezt a pályát már elhagytuk...
Aki viszont kóddal nemntud keverni, annak nem áll rendelkezésre elegendő technológia ahhoz, hogy dolgozhasson.
De hogy szemre, meg telefonnal ilyet belőjenek, azt nem akarom elhinni.
Ha bármi alkatrészt beviszek Fehérváron a boltba, ott megcsinálják. De nem szemre...
Ahogy ini is írja simán beazonosítják jobb helyen scannerrel totálisan megmondják a kódot , de jobb festő szemre is tudja ! Ilyen festő volt Győrben Györkös István pl, igen ez az a Györkös !
mert bénák
régen vitted a tankoló nyíkás fedelet aztán max fél óra múlva adták a festéket
zsiguli fehér szineket meg itthon is kikevertem a kisszéken ülve
Pálinkás szép jó reggelt kívánok az Uraknak! Nincs az a kimondott strandidő ma sem Badacsonyban! És a baj az , hogy 21-ig még szarabb lesz! De mint ahogy a nótában van: minden december új májust ígér!!
Egyébként mielött itt melykomas transzba estek egy szaros kódon...csak annyit mondok, hogy ez nem sárga. Ez a tipikus uv zöld...egy normális festekboltban beviszem egy 1x1centis akárhonnan származó mintát azzal, hogy ilyen kell, akkor pikk pakk a kezedbe adják.
A "régi" logo volt sárga...ez meg uv zöld.
De Rossi színével sem leszel gyorsabb, szóval festesd le Chesterfield Apriliara és anyakonyveztesd at magad Max-nek
Mondtam is, akkor majd fizetek, ha összeérett...
Régen volt tört fehér 13 a zsiguli. Persze, hogy kikeverted. Meg ciffel kipolíroztad... Ezt a pályát már elhagytuk...
Aki viszont kóddal nemntud keverni, annak nem áll rendelkezésre elegendő technológia ahhoz, hogy dolgozhasson.
De hogy szemre, meg telefonnal ilyet belőjenek, azt nem akarom elhinni.
Ha bármi alkatrészt beviszek Fehérváron a boltba, ott megcsinálják. De nem szemre...
régen vitted a tankoló nyíkás fedelet aztán max fél óra múlva adták a festéket
zsiguli fehér szineket meg itthon is kikevertem a kisszéken ülve
Véletlenül valaki nem tudja Rossi Sárga Színkódját?
a dekoros ismerősüök má kivannak tőlem ...monnyuk a munkavédelmi boltosok nem
Béemvék