Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy kis gondom. Küllőszett kéne 19 colos krosszmotor kerékbe. YZ 250 egész pontosan. A győri Auner sem tud január közepéig hozni, egész biztosan. Nincs valakinek ötlete, hol próbálkozzak?
Ma egy MOTOROS JÖTT SZEMBE az úton, miközben én autóval mentem !! No persze gondolom, nem izzadt nagyon?!
Nekem nem marad más mint az L2ő.
Nem tudom , de simóval ellődörögnék !
Szia Zoli! Nem tudod lesz esetleg valami mikulásos guriga kicsiny falunkban Feltenném a ledes sapim pár kiló szaloncukor társaságában...
Nem banditáé , hanem egy 78-as GS 500-as dobozai voltak . Ha látsz benne fantáziát , 25e ért hirdettem, így ahogy a képen van hátsó platni nincs !
ha nincs készen akkor leszedsz pár képet és elkocogsz egy lakatoshoz és csinál egyet
nekem se volt a ktm-re aztán netról leszedtem pár képet kinyomtattam és elvittem a lakatoshoz motorral együtt és csinálunk egy tartót
Szevasztok. Van egy 1997-es Bandit 1200-es vasam.Erre keresek oldaldoboz tartó konzolt.Lehet gyári, házgyári, mindegy csak rávaló legyen.Hátsó doboztartó van már a motoron, az givi.Várom az ötleteket.Köszi.Kokó
Sok sikert ! És döglött disznót !
Ha van kép majd mutigáld megfele, na indulnunk kell további szép napot MindenkiNET!
Öregek már nem alszanak ! Neked mondjam ?
Z 800 kipipálva ! Nem kellett kipróbálni sem , patika !
Á... nem szabad jön a 4mancs! És Te mit kavarsz itt hajnalban
Hát visítson ám rendesen !
Megyünk disznyóölésre nászékhoz...
Há mit csinyálsz ilyen hajnalon ? Elindult a duci a ház aljába felverte a népet ?
Nem ártana, csak tudod, az ilyen nem "motoros" , hanem ez egy féreg! Az ilyen lenne a legjobban megsértődve, ha vele szemben is így járnának el!!
Na az ilyennek rálehetne a colos acélcsövet hajtani egy ütéssel a fejére.
nagyobb méretű krosszmotor
ez vicces kifejezés

az elütés meg sajnálatos, bár úgy gondolom megtanulta hogy ne mutogasson a "köcsög motoros"nak

szóval még mindig nem fontos hogy minden gépjárművön rendszám legyen?
há mondom ennek a töredékéért lelőtték volna
Igazándiból egy se szívatott meg komolyabban
Szóval én csak alapból kezelem őket fenntartással, az általános rossz hírük miatt.
Én simán elásnám ha keményen lenullázna valamelyik egyed....
Nagy sértés érhetett ha ennyire utálod a nőket, én is basztam már rá, de attól még nem vertem egyiket sem.
Ezért mondják,hogy a nő olyan,mint a cunami.... Visz házat,kocsit....