Szoftveresen ki lehet ugyis iktatni. Legfeljebb erre is üzletág épül. Én az elsők közt fogom, mert nehogy a gép mondja már meg mi legyen. Már csak azért se, mert lehet pont a gázt kéne nyomni egy esetleges vészhelyzeti szituációban.
Ini, a vásárló azért vesz 600 forintos párizsit, mert van. nyilván a kereskedő sem hülye, annyiért adja, hogy mindenki számolatlanul vigye.
De ha szélsőségesen gondolkodunk a vita erejéig, akkor a vásárló - ha nem is annyit - elviszi 2 ezerért is, csak nem annyit. vagy megveszi a kutyaeledeles boltban a hulladékhúst.
Tehát a multi csak figyelembe veszi a lehetőségeket, nem önmaga ellensége, de ő alakítja (és most engedményt teszek feléd) NAGYOBB részben a vásárlói szokásokat. legfeljebb olyan jól csomagolja lózungokba, hogy te azt hiszed, hogy a magad ura vagy és boldogan veszed a 600 forintos párizsit, pedig mondjuk ezerért már igazi húsból készült szart kapsz.
Neked csak kijelölnek egy játékteret -tól -ig, a két szélsőség között közlekedsz és boldogan hiszed, hogy a magad ura vagy. Nyilván rám is igaz ez részben.
A vásárló dönt? És miben? Hogy a tuskóban veszi meg a 600-ért a csirkecsőrből és tarajból készült párizsit vagy átmegy a pennybe és megveszi 580-ért?
A kis háromhengeres rettenetem első két fokozata nagyon rövid, kettőben 85 körül ér a pirosba a fordulatmérő (valós tiltásig még nem forgattam). Ötödikben meg 2900-at forog 130-nál.
Azért lesznek vicces helyzetek, ha belegondolok:
Akkori újgazdagék 40 millás Audiját az országúton Ini majd kikerüli a 25 éves Fasztrájával - mint forgalmi akadályt. Sőt, még be is lehet majd inteni neki büntetlenül.... ... úgysem éri utol.
én iq teszthez kötném, hogy 80 alatt ne induljon el
idén alig kocsikáztam most hétvégén toltunk kb 650 távot de nagyon idegesítőek a népek
az a vicces hogy a biatorbágy környéki biciklisek voltak a legkevésbé feszültség keltőek
de amikor az egyesen 65el megy a t betűs autós én azért megvertem volna a seggét egy mogyoró vesszővel hogy ne tudjon kocsiba ülni
vannak cheat kódok avval a műszerfal hombokkal meg egyéb érzékelők használatával ki lehrt kapcsolni
vicces mert ki is írja a kijelző hogy on-off
tehat a program tudja alapból csak el van halgatva
ODB-n ki lehet. Én is kikapcsoltam, mert baromi idegesítő volt hogy mindig csipog ahogy fészkelődik a kutya hátul
Anyósülésen meghagytam, mert van olyan utasom aki másként nem köti be, így meg nem nekem kell magyarázkodnom.
Amúgy 20km/h felett vagy valahogy így kezd el csipogni.
Vagy megint csak félmunkát végeztél?