Lehet és egész drágák, ehhez mérten nem is tartanak ki sokáig
Pár ezer órákat azért elmennek, de a minőség is romlik kicsit használt közben, nem ok nélkül álltak át anno a tranzisztorra.....
Én általában Wagner, Beethowen, Erkel, Liszt stb szimfonikus zenéket hallgatok az Orion mini tornyommal, Sony hangfalakkal cd-ről, vagy a NET-ről amire éppen kíváncsi vagyok. Nem a hangerő a lényeg! Valahogy hiányolom a mostani zeneszerzők költők közül a géniuszokat!!
Csak az EA-057 szólt szépen (ez egy 20 wattos monó modul, stúdió cuccok monitor-erősítője volt - a keverőasztal aljába építve), a többi guriga taknyot sem ért.
Kár belevágni, mert oltári ekecseléssel sem jutsz előre
Erre sok pénz, idő és energiaráfordítással jöttem rá.
de ez mindenre igaz, nem kell tuningolni, mert a jó tuningra sok pénz megy
Eleve meg kell venni a jót.
Én szétvágtam az opel gyári hangszórót és a kiemelő részét simán alá tettem a másiknak
Így kompatibilis lett
Igaz feleslegesen dolgoztam, mert szarul szól
A toyotában egész elfogadható hangcucc van elöl, a hátsó már elég vérszegény
Na de ha a Focal-nak kellett volna annyiból kihozni, mint aki az Opelnek szállított, akkor mi lett volna az eredmény?
Így nem jó a verseny, vagyis nem igazságos.
És ezért nem lehet összehasonlítani a nem egy célra készült bármit.
Mindamellett a Hiace-nál úgy jártam, hogy belevettem az ajtóba a már nem tudom milyen gyártású hangszórót a az autós hifi boltból megvásárolva, akár jobban is szólt mint egy sal, csak éppen nem tudtam letekerni az ablakot a felénél tovább, mert az annyival mélyebben hordta a mágnesét. Tudom, kiemelő, de egy Opel nem így fogja megoldani a problémát, hanem beleteszi azt, amit te is mutatsz.
Egy régi csöves beag- it érdes lenne felújítani tesztnek kíváncsi lennék hogy szól
Ált sulis koromban még használtunk csöveseket, nagyon ramaty hangfalakkal
Ha nem lennék lusta kiszedni a JBL hangfalból a magas hangszórót akkor meg tudnám mutatni mekkora a mágnes, majdnem akkora mint az opel mély mágnese
Pedig nem csúcskategóriás az a JBL csak simán jó
Bár szólt úgy fénykorában mint most a 6-700 ezres hangfalak
A mennyivel jobb-al megközelítetted a valóságot, mert az én véleményem szerint MINDEN gép MEGHAMISÍTJA az eredeti zenét, csak az egyik kellemesen hamisítja a másik meg kellemetlenül.
Régebben nagy HiFi Mozaik/Magazin rajongó voltam, volt szerencsém 20 évig élőzenét hallgatni, ha nem is mindig zenekart, tehát összehasonlítási alapom van. Mondom mindezt úgy, hogy nem tagadom azt, egyáltalán nem értek a zenéhez, csak hallgatni szeretem.
Én nem (le-) minősítem a gyártókat, sőt, bizonyos gyártók termékei rendkívül jól szólalnak meg.
Már az elég lenne akár egy BEAG-nál is, vagyis elég lett volna, ha válogatják és párosítják az alkatrészeket. Szinte ingyen lett volna egy osztállyal feljebb kerülni.
Nekem egy Sony AV Dolby pro logic meg DTS meg a faxom tudja mije van még erősítőt használok, ami amúgy dinamikában sehol nincs a régi Vidi Ra6363S-hez képest, persze a zajosságban az meg a hifi gödör alja volt.
Nem tudom. A Ceed-ben valami noname Blaupunkt mélyközepek voltak, de nagyon tisztán adták vissza a mélyközép tartományt. A Clio gyár alapi cucca (Arkamys fejegység Focal hangszórókkal) is szépen szól, a magasabb felszereltséghez meg Bose rendszer tartozik, a csomagtartóba épített aktív mélyládával. Az állítólag még jobb.
de az a 3 centi milyen 3 centi már........
a pöcsisnek is 15+ a sal mégis szebben szól az enyém
amúgy 13 vagy 3 kb tökmindegy, ha nem 20+ leszarja mindenki
Fogalmad sincs, hogy mit láttam és mit nem.....
Emese