Mi a hangos dob ?! 2is van rajta és mind a kettő tökéletesen megfelel bármilyen szabálynak. Nyugodtan megpróbálhatnád lenyomni. Azzal kezdődne a baj hogy nehéz leszedni, az legalább 30perces munka, én meg addig nem várok.
Idézet,Alfa01: Aztán bevallottad hogy nincs feleséged...és onnantól összejöttél Zolival stb...stb.
Tegnap elszabadultak az érzelmek,de ennek örülök. Levetkőzted a gátlásaid és szint vallottál. Nagyra értékelem az őszinteségedet!
Randi mikor lesz?
Ezt is idézd...az előzményeket. Így kerek a dolog kis buzikám.
Na te voltál a nő?
Tudod milyen csendes az az izé? Eddigi leghalkabb autóm, és ez komoly. (Szerencsére, mert amúgy nincs szép hangja a 3 henger miatt).
Ráadásul még egész tisztességesen megy is a 100 lóval, nem én képezek forgalmi akadályt a közutakon.
Lófüttyöt sem tudsz azon kívül, hogy zöld színű, és gyári kipus motorom van, és nem szeretem a szabadjára engedett kutyákat? ja, meg hogy egyszer már volt kutyám.
:-)
Amúgy nekem már akkor volt kutyám, amikor te - a vélt korkülönbség miatt - még iskolás lehettél.
A gyári dobra cserének a hangján kívül volt egy markánsabb indoka is, lévén az eladó egy számomra teljesen ismeretlen szart rakott alá, és én úgy gondolom, ha a japó mérnökök hada ezer évnyi gyakorlattal a legideálisabbat tervezték a motorra. A szempontok közül a hangerő csak egyik volt a tervezésekor. De ezt te ezek szerint nem tudod.
"...Aki nem meri elindítani a motorját mert azon sportkipufogó van és fél hogy ezzel egy pillanatra is problémát okozhat a szomszédnak az szerinted normális ember ? ..."
Normális embernek, aki nem szarja le embertársait nagy ívben - NINCS sportkipufogója.
Az asszonyt sem mered rendesen megdugni nehogy a szomszédot zavarja ha hangos ?
Persze itt mindneki hülye a nagy probléma, hogy te semmit sem tudsz a mi életünkről, ellenben mi lassan mindent tudunk a tiedről hiszen folyamatosan panaszkodsz.
Aki nem meri elindítani a motorját mert azon sportkupufogó van és fél hogy ezzel egy pillanatra is problémát okozhat a szomszédnak az szerinted normális ember ? addig nézegetted a motorkádat míg nem sikerült egy gyári dobot venni hozzá.
Azért nincs kutyad hogy a csaholása ne bosszantsa a szomszédot.
Te mindent azért csinálsz, pontosabban azért nem csinálsz, hogy a szomszédot vagy valaki mást véletlenül se bosszants.
Egy igazi jó munkaerő lehetsz, rád szól a főnök hogy hú ezt egy hajszállal elrontottad de semmi baj, te meg sírsz hogy bocsásson meg, ne haragudjon a hibádért.
Ha előbb leírjátok, hogy nektek stresszt okoz a társadalmi elvárások számotokra szövevényes rendszere, bele sem kezdek a vitába.
Így tökre felesleges volt, mert tudni lehet, hogy mellébeszéléssel és hazugságokkal fogtok küzdeni a megszégyenülés ellen, mert tudat alatt azért tudjátok, hogy mit nem szeretnek a szomszédaitok.
Pl. a szétbarmolt levélkupacot, a hangos kipufogót, az éjszakába nyúló tivornyázást, ezeket ti magatok írtátok.
Sajnálni tudlak, az is nagy erény.
De a családod és a környezeted szenved, az biztos.
Ne süllyedj tovább!
Válts valami témát és megpróbálja mindenki elfeledni a botlásaidat!
Azt gondolod, hogy nem látom az emberiség degenerálódását? A lányom tanárnő, azt gondolod nem meséli a degenerál szülők fattyainak viselkedését?
Az autópályán meg mindegy is, merre megy a többség, én arra megyek, amerre a vonatkozó és hatályos rendeli, és mert sokan mennek visszafelé, az nem jelenti azt, hogy az a jó irány.
Persze te vagy a legokosabb, nembaj. Szenvedj csak, másoknak akarsz megfelelni, stresszelsz mindenen... szerencse, hogy nincsenek ilyen emberek a közelemben.
Tegnap elszabadultak az érzelmek,de ennek örülök. Levetkőzted a gátlásaid és szint vallottál. Nagyra értékelem az őszinteségedet!
Randi mikor lesz?
Ezt is idézd...az előzményeket. Így kerek a dolog kis buzikám.
Na te voltál a nő?
Ráadásul még egész tisztességesen megy is a 100 lóval, nem én képezek forgalmi akadályt a közutakon.
:-)
A gyári dobra cserének a hangján kívül volt egy markánsabb indoka is, lévén az eladó egy számomra teljesen ismeretlen szart rakott alá, és én úgy gondolom, ha a japó mérnökök hada ezer évnyi gyakorlattal a legideálisabbat tervezték a motorra. A szempontok közül a hangerő csak egyik volt a tervezésekor. De ezt te ezek szerint nem tudod.
Bogyó, napközben, amikor semmilyen tiltás nincs. Ugyan mi a faszért ne indíthatná el ?!
Normális embernek, aki nem szarja le embertársait nagy ívben - NINCS sportkipufogója.
Persze itt mindneki hülye a nagy probléma, hogy te semmit sem tudsz a mi életünkről, ellenben mi lassan mindent tudunk a tiedről hiszen folyamatosan panaszkodsz.
Azért nincs kutyad hogy a csaholása ne bosszantsa a szomszédot.
Te mindent azért csinálsz, pontosabban azért nem csinálsz, hogy a szomszédot vagy valaki mást véletlenül se bosszants.
Egy igazi jó munkaerő lehetsz, rád szól a főnök hogy hú ezt egy hajszállal elrontottad de semmi baj, te meg sírsz hogy bocsásson meg, ne haragudjon a hibádért.
Így tökre felesleges volt, mert tudni lehet, hogy mellébeszéléssel és hazugságokkal fogtok küzdeni a megszégyenülés ellen, mert tudat alatt azért tudjátok, hogy mit nem szeretnek a szomszédaitok.
Pl. a szétbarmolt levélkupacot, a hangos kipufogót, az éjszakába nyúló tivornyázást, ezeket ti magatok írtátok.
Kb ez is a Levihez hasonló ironikus megnyilvánulás.
Ezzel kellett volna kezdened. Ezt amúgy eddig is tudtam, de ilyen pontosan megfogalmazni én nem biztos, hogy tudtam volna.
Köszönöm, köszönöm.
De a családod és a környezeted szenved, az biztos.
Ne süllyedj tovább!
Válts valami témát és megpróbálja mindenki elfeledni a botlásaidat!
Az autópályán meg mindegy is, merre megy a többség, én arra megyek, amerre a vonatkozó és hatályos rendeli, és mert sokan mennek visszafelé, az nem jelenti azt, hogy az a jó irány.