Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De vizualisan ingerled az embereket, narancs, rikító... csoda hogy ez miatt nem stresszelsz.
A repülőgép is közlekedési eszköz és qrva hangos.....és nem hinném, hogy az önkifejezés eszköze lenne. Nos? Tíccsák be?!
Mi a hangos dob ?! 2is van rajta és mind a kettő tökéletesen megfelel bármilyen szabálynak. Nyugodtan megpróbálhatnád lenyomni. Azzal kezdődne a baj hogy nehéz leszedni, az legalább 30perces munka, én meg addig nem várok.
Idézet,Alfa01: Aztán bevallottad hogy nincs feleséged...és onnantól összejöttél Zolival stb...stb.
Tegnap elszabadultak az érzelmek,de ennek örülök. Levetkőzted a gátlásaid és szint vallottál. Nagyra értékelem az őszinteségedet!
Randi mikor lesz?
Ezt is idézd...az előzményeket. Így kerek a dolog kis buzikám.
Na te voltál a nő?
Tudod milyen csendes az az izé? Eddigi leghalkabb autóm, és ez komoly. (Szerencsére, mert amúgy nincs szép hangja a 3 henger miatt).
Ráadásul még egész tisztességesen megy is a 100 lóval, nem én képezek forgalmi akadályt a közutakon.
Nem kell ahhoz vénembernek lenni... én fiatalabb vagyok Bogyónál de én is lenyomnám a torkodon a hangos dobodat, ha a szomszédomban baxatnád
Nem is értem hogy tudsz közlekedni az új autóddal. Fideszsárga... nem zavar, hogy ez másoknak szúrhatja a szemét ?
Pipit ha rád állítanánk visszaolvasna és simán írna egy több oldalas elemzést az életed itt van leírva, össze kellene szedni csak.
Lófüttyöt sem tudsz azon kívül, hogy zöld színű, és gyári kipus motorom van, és nem szeretem a szabadjára engedett kutyákat? ja, meg hogy egyszer már volt kutyám.
:-)
Mert a motorkerékpár és az autó közlekedési eszköz, nem pedig az önkifejezés eszköze kellene legyen. Közúton, a többi közlekedő között legalábbis.
Idézet,Alfa01:Ok buzi vagyok!!!! "
Amúgy nekem már akkor volt kutyám, amikor te - a vélt korkülönbség miatt - még iskolás lehettél.
A gyári dobra cserének a hangján kívül volt egy markánsabb indoka is, lévén az eladó egy számomra teljesen ismeretlen szart rakott alá, és én úgy gondolom, ha a japó mérnökök hada ezer évnyi gyakorlattal a legideálisabbat tervezték a motorra. A szempontok közül a hangerő csak egyik volt a tervezésekor. De ezt te ezek szerint nem tudod.
Akit ez annyira felbosszant, hogy szóvá tegye, az egy beteg ember.
Na a másik zsémbes vénember is itt van

Bogyó, napközben, amikor semmilyen tiltás nincs. Ugyan mi a faszért ne indíthatná el ?!
"...Aki nem meri elindítani a motorját mert azon sportkipufogó van és fél hogy ezzel egy pillanatra is problémát okozhat a szomszédnak az szerinted normális ember ? ..."

Normális embernek, aki nem szarja le embertársait nagy ívben - NINCS sportkipufogója.
Az asszonyt sem mered rendesen megdugni nehogy a szomszédot zavarja ha hangos ?

Persze itt mindneki hülye a nagy probléma, hogy te semmit sem tudsz a mi életünkről, ellenben mi lassan mindent tudunk a tiedről hiszen folyamatosan panaszkodsz.
Aki nem meri elindítani a motorját mert azon sportkupufogó van és fél hogy ezzel egy pillanatra is problémát okozhat a szomszédnak az szerinted normális ember ? addig nézegetted a motorkádat míg nem sikerült egy gyári dobot venni hozzá.
Azért nincs kutyad hogy a csaholása ne bosszantsa a szomszédot.
Te mindent azért csinálsz, pontosabban azért nem csinálsz, hogy a szomszédot vagy valaki mást véletlenül se bosszants.
Egy igazi jó munkaerő lehetsz, rád szól a főnök hogy hú ezt egy hajszállal elrontottad de semmi baj, te meg sírsz hogy bocsásson meg, ne haragudjon a hibádért.
Ha előbb leírjátok, hogy nektek stresszt okoz a társadalmi elvárások számotokra szövevényes rendszere, bele sem kezdek a vitába.
Így tökre felesleges volt, mert tudni lehet, hogy mellébeszéléssel és hazugságokkal fogtok küzdeni a megszégyenülés ellen, mert tudat alatt azért tudjátok, hogy mit nem szeretnek a szomszédaitok.
Pl. a szétbarmolt levélkupacot, a hangos kipufogót, az éjszakába nyúló tivornyázást, ezeket ti magatok írtátok.
Hiányozni fogsz!
Kb ez is a Levihez hasonló ironikus megnyilvánulás.
Ha a közösségi normák elfogadása szerinted stresszt okoz, akkor MOST, EBBEN A PILLANATBAN értettelek meg téged és a többi hasonlót.

Ezzel kellett volna kezdened. Ezt amúgy eddig is tudtam, de ilyen pontosan megfogalmazni én nem biztos, hogy tudtam volna.

Köszönöm, köszönöm.
Sajnálni tudlak, az is nagy erény.
De a családod és a környezeted szenved, az biztos.
Ne süllyedj tovább!
Válts valami témát és megpróbálja mindenki elfeledni a botlásaidat!
Azt gondolod, hogy nem látom az emberiség degenerálódását? A lányom tanárnő, azt gondolod nem meséli a degenerál szülők fattyainak viselkedését?
Az autópályán meg mindegy is, merre megy a többség, én arra megyek, amerre a vonatkozó és hatályos rendeli, és mert sokan mennek visszafelé, az nem jelenti azt, hogy az a jó irány.
Persze te vagy a legokosabb, nembaj. Szenvedj csak, másoknak akarsz megfelelni, stresszelsz mindenen... szerencse, hogy nincsenek ilyen emberek a közelemben.
Gyere Patcára, ott van.