Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz képest rosszul értelmezed itt, mindenkinek a hozzád való viszonyát, hozzászólását.
De mi megyünk visszafelé az autópályán, igazad van.
Éppen ezért hozzám még senki nem csengetett be, hogy hozzam helyre azt, amit a egoista világnézetem miatt más elszenvedett.
Aztán nehogy ottfogjanak!
Látom, direkt nem érted. Tőlem PONT nyugalma van mindenkinek, mert nem másra bízom a gyerekek nevelését, sem a kutya fegyelmezését és a kipufogómtól sem kell felébrednie senkinek.
Hát, ránézve nem egy macho jut eszembe sima bőr, kövérkés alkat, cicik... de be is fejezem, mert még azt hiszi majd, hogy udvarolok neki mondjuk, lehet akármilyen alkat, nem attól hülye...
Firefasz mai reggele Zolinál
oda kéne összezárni Őket?
ÁÁÁ zotya rögtön kihasználná az alkalmat és befogná őket dolgozni. Azért annyira nem hülye, hogy ne lenne meg a magához való esze
Hogy simogathatná a gyerekem a többit akik cipelnék a bútort le-s föl álló nap
Bútorbolt?
én maradnék Csak a kisfiam ezeket a fajta állatokat még nem tudja értékelni igazán
Mondjuk ha ki lehetne találni itt is valami állatsimogató félét
Nőben is létezik szőrös, nagy tokájú.
Jobb mint az Index mi?
hát legalább is nem egy szép nő alkata lennék
Mi ülünk fordítva, itt mindenki
Csak azok vannak.....
feleségednek erről más a véleménye de kérdezd őt ha nekem nem hiszel
Te háttal ülsz a moziban. A családodat sajnálom. Mellébeszélés, okoskodás, mindenkinél jobb vagy és bölcsebb.
Maradj! Itt is vannak állatok
Mondhatunk pipire sok mindent,de azt nem hogy nőies alkat
Na mennem kell viszem a családot szegedi vadasparkba
ott még nem voltunk a kecskeméti az nem egy nagy durranás
el van nézve
Jaaaaa
Értem már...itt néha olvasva nehezen jönnek le a poénok. Elnézést
Lehet hogy Pipi látens... elég nőies alkata van meg ez az állandó szelfi postolás..
A kutya a saját területét védi. Ha a mamát nem érdekli hogy téged támad,akkor a mama a kutyáját jobban szereti nálad és nem érdekli ha megkap.
Ha érdekelné akkor mikor mész megkötné,megnevelné,vagy bezárná valahová. Erről a kutya nem tehet. Nem az a megoldás hogy a kutyát eltaposod,hanem beszélj a mamival . Ha a mami leszarja,akkor ne menj.
nem csak humoros próbál lenni
Nevessünk rajta mint a családi összejöveteles vicceken hiába sz@r a humor illik nevetni,hogy ne legyen sértődés
Úgy hogy
Neked és a környezetednek biztos, hogy nincs nyugalma tőled.
Viszlát!