Nem túl biztatò:"Horvátország a zöld kategóriában van.
Görögország is, azonban aki onnan közúton jön haza Szerbián keresztül, arra utóbbi ország miatt vonatkozik a karanténkötelezettség a fenti szabályok szerint."
Kerékőr? Jó nagy hülyeség. A profiknak van hozzá kulcsuk, ha nincs akkor egy nap alatt klónoznak egyet és másnap visszamennek. az amatőr meg megpróbálja kivenni a csomagtartóból, mert hogy ugye általában oda teszi a tulaj, mert hát defekt esetén szüksége van rá.
négy különböző gyártóét vedd aztán mindegyikből menjen 1-1 a kerekekre
elrettentésnek jó
amúgy ezek a külsős fura formák kb semmit sem érnek
ezek a tutik
Nagyon profi munkàt vègeztèl,gratulàlok!
Azèrt remélem elöbb-utòbb hasznàt veszed.Csak nem elmarad a görög út?
Mi a hèten "kiugrottunk"a Grossglocknerre.Remek idö volt!
Apropó Ini!
Van 3 db egyliteres flaska bontatlan ENEOS fullszintetikus 5W30 motorolajam japán / koreai autókhoz. Féláron odaadnám, ha kell (5000,- az összes együtt).
Még az ősszel megvettem a KIA olajcseréjéhez, de erre már nem került sor.
nekem lemez felniket kell túrni majd mert utálom ezt a téli-nyári átszerelést
nem tudom miért nem felel meg az asszonynak a szélvédőre tapasztott királyos wayteq évente használjuk 10x
3 liter pálinkáért vettem minimális hibákkal, ez a kocsiba beépíthető biszbasz meg vagy 60+ pénz
azokban én kb mindig ilyen 60+ éves vén kiöregedett kanokat láttam eddig
amúgy akárki akármit mond ha jampizni akar az ember akkor bmw kell venni, persze a hármas sorozatot el kell felejteni........
Görögország is, azonban aki onnan közúton jön haza Szerbián keresztül, arra utóbbi ország miatt vonatkozik a karanténkötelezettség a fenti szabályok szerint."
az ilyen külsős formákat bármivel leszedik egy hasonló szett kell csak hozzá: https://www.netenpiac.hu/haina...
elrettentésnek jó
amúgy ezek a külsős fura formák kb semmit sem érnek
ezek a tutik
Azèrt remélem elöbb-utòbb hasznàt veszed.Csak nem elmarad a görög út?
Mi a hèten "kiugrottunk"a Grossglocknerre.Remek idö volt!
Van 3 db egyliteres flaska bontatlan ENEOS fullszintetikus 5W30 motorolajam japán / koreai autókhoz. Féláron odaadnám, ha kell (5000,- az összes együtt).
Még az ősszel megvettem a KIA olajcseréjéhez, de erre már nem került sor.
nem tudom miért nem felel meg az asszonynak a szélvédőre tapasztott királyos wayteq évente használjuk 10x
3 liter pálinkáért vettem minimális hibákkal, ez a kocsiba beépíthető biszbasz meg vagy 60+ pénz
amúgy akárki akármit mond ha jampizni akar az ember akkor bmw kell venni, persze a hármas sorozatot el kell felejteni........