Volt erről egy időben urban legend szerű felfogás és cikkekben is lehozták és motoroknál tényleg ezt tapasztaltam, de utóknál több típusban ültem ami gyári gumikkal halál pontos a C5-öm is ilyen, de a swift 100-nál tényleg csal 5-öt.
Mai tapasztalatok a kocsival:
- 2 óra online google-térkép használat az 14 MB adatot fogyasztott.
- a Clio km-órája egész pontos: tempomat 100-zal hajtva a régi GPS-em szerint 98 km/h valós sebességet jelent. (Direkt próbából vittem magammal). A Ceed teljesen pontos volt (valaki valamikor kalibráltathatta szerintem), a Yarisé meg 7%-ot csalt felfelé (óra sz. 100 km/h az csak 93 volt ugyanezzel a TomTom GPS-szel mérve.
Tudja fene mit jelent.
A szervizben mondtak hogy ha bemelegedett nyelezzem le nehanyszor ugy nem kormolodik le, jot tesz neki.
Megtettem.
Olyankor pirosba valt a fordulatszamjelzo. Az 4.ben 190 korul teszi.
Kezd annyit fogyasztani mint a motorom (most 5,1 liter/100 km az eddigi totál átlagfogyi!!!), és a motorral ellentétben klimatizált. Nem biztos hogy a nyáron motorra fogok még ülni....
- 2 óra online google-térkép használat az 14 MB adatot fogyasztott.
- a Clio km-órája egész pontos: tempomat 100-zal hajtva a régi GPS-em szerint 98 km/h valós sebességet jelent. (Direkt próbából vittem magammal). A Ceed teljesen pontos volt (valaki valamikor kalibráltathatta szerintem), a Yarisé meg 7%-ot csalt felfelé (óra sz. 100 km/h az csak 93 volt ugyanezzel a TomTom GPS-szel mérve.
A szervizben mondtak hogy ha bemelegedett nyelezzem le nehanyszor ugy nem kormolodik le, jot tesz neki.
Megtettem.
Olyankor pirosba valt a fordulatszamjelzo. Az 4.ben 190 korul teszi.
Nekem tetszik a szin, de serulekeny volt, a gyari ezust sokkal strapabirobb.
nem úr aki nem pazarol
A szürke jelenleg 6,45-öt irt.