Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem tankoltam sem sima 95-t sem sima dízelt
Cefi akkor ma megyünk ugyi?!
Omv maxxmotion 95-öst tankolok autóba, a motorokba meg 100ast még szaguk is a régi benyára hajaz, de ez az e10 valami rohadt büdös volt minden indítás után. Felejtős.
Iróniából jöttem.......
Egyik nap rá akartam keresni de nem jutott eszembe a címe
Valamire hasonlóra rákerestem aztán valami magyar emberkék kínlódtak
Berik a csúcs?
Mert nekem is olyan van
Tényleg rengeteg esést kibírt már, kicsit azért kezd kopni, de még egyben van.
A kupásnyomoktól meg úgy nézek ki mint aki nagyon kemény motoros, pedig csak voltam az
Nézted már a "Tűzben edzett" sorozatot?
Fenn van az Ncore-on.
Van ott valami arborétum.
Mondtam hogy sülthúst denevéresen
Baszki megtalatam, kep lemaradt.
most olvastam a pinkmacska egyik hozzászólását,azt írja ő már a kezdetektől fogva maszkot visel,szóval én megvilágosodtam és már mindent értek,már csak arra lennék kíváncsi hogy ki van a maszk mögött.
MASZ-KOT LE,MASZ-KOT LE!
Az nyaron kell, meg nincs nyar.
Jajj már!
Papucs rövidgatya trikó!
A cordurat inkabb rovid utra veszem fel mert jobban befülled mint a bőr.
Van egy bolt mellette, vagy játszanak a nagy kijelzőn :-)
Van egy túra cuccom is. Cordura. Az meg egyszer sem volt rajtam,de nem is lesz..mert nagy rám. El kellene adni ezeket,csak a helyet foglalják.
Jaa..nem. Bár a dereka gumis. Lehet szar a kép. Fel kellett volna akasztani valamire,nem lebaszni a földre
Azért kérdeztem úgy, mert elég kicsinek néz ki 54-esnek. Gondoltam nyúlik....
Lassan romlik az allaga, ket pofavizit, az egyik kar zipzar beteg, az osszefogo zipzar cseres, de nem talalok cseredarabot regota.
Pedig ebben csúnya vagyok mint a szamárharapás.
Én Dainese-vel kávézom, de szoktam látni a másik asztalnál...
De azok is anyagból vannak még...
Hát hogy búvár ruha meg faszom...ez egy elég elismert név szerintem. Ezekben a mai kikönnyített izémizékben nem szívesen kavicságyaznék.
Egy Berik-ben estem 160-al. Szépen kicsúsztam szerencsére...egy karcolás nem volt rajtam! Ez is hasonló minőség
ez egy ninja-to
egyenes és nincs hamon amúgy sem
sajnos a lyuk az tényleg ott van, ilyen a trabant féder, középen mindnél van lyuk
eddig nem tudtam szerezni lyuk nélküli féder lapot