Omv maxxmotion 95-öst tankolok autóba, a motorokba meg 100ast még szaguk is a régi benyára hajaz, de ez az e10 valami rohadt büdös volt minden indítás után. Felejtős.
Berik a csúcs?
Mert nekem is olyan van
Tényleg rengeteg esést kibírt már, kicsit azért kezd kopni, de még egyben van.
A kupásnyomoktól meg úgy nézek ki mint aki nagyon kemény motoros, pedig csak voltam az
most olvastam a pinkmacska egyik hozzászólását,azt írja ő már a kezdetektől fogva maszkot visel,szóval én megvilágosodtam és már mindent értek,már csak arra lennék kíváncsi hogy ki van a maszk mögött.
MASZ-KOT LE,MASZ-KOT LE!
Lassan romlik az allaga, ket pofavizit, az egyik kar zipzar beteg, az osszefogo zipzar cseres, de nem talalok cseredarabot regota.
Pedig ebben csúnya vagyok mint a szamárharapás.
Hát hogy búvár ruha meg faszom...ez egy elég elismert név szerintem. Ezekben a mai kikönnyített izémizékben nem szívesen kavicságyaznék.
Egy Berik-ben estem 160-al. Szépen kicsúsztam szerencsére...egy karcolás nem volt rajtam! Ez is hasonló minőség
ez egy ninja-to
egyenes és nincs hamon amúgy sem
sajnos a lyuk az tényleg ott van, ilyen a trabant féder, középen mindnél van lyuk
eddig nem tudtam szerezni lyuk nélküli féder lapot
Valamire hasonlóra rákerestem aztán valami magyar emberkék kínlódtak
Mert nekem is olyan van
Tényleg rengeteg esést kibírt már, kicsit azért kezd kopni, de még egyben van.
A kupásnyomoktól meg úgy nézek ki mint aki nagyon kemény motoros, pedig csak voltam az
Fenn van az Ncore-on.
MASZ-KOT LE,MASZ-KOT LE!
Papucs rövidgatya trikó!
Pedig ebben csúnya vagyok mint a szamárharapás.
Egy Berik-ben estem 160-al. Szépen kicsúsztam szerencsére...egy karcolás nem volt rajtam! Ez is hasonló minőség
egyenes és nincs hamon amúgy sem
sajnos a lyuk az tényleg ott van, ilyen a trabant féder, középen mindnél van lyuk
eddig nem tudtam szerezni lyuk nélküli féder lapot