Valamit rosszul csinált,egy hét után is jó,a bolti szárad ki harmadnap.
Tudom mert régebben sok pékáru maradt meg,aldis kovászos baguett,császárzsömle,lidlis pogácsa,barackos,csokispárna stb.
Érdemesebb inkább zsemlével meg kiflivel kezdeni és az még másnap is teljesen ok, sőt jobb és nem kell hozzá gép. Egy tepsivel kijön 8-9 kifli. kb 1.5 óra alatt ebből 2x20 perc a kelési idő 20 perc a sütés.
Egyik fórum társunk megboldogult veteránkutyusa azt játszotta, hogy merészen kibotorkált csaholni a kis utca túloldalára, majd ott elfáradva, elveszve leült és nyüszített, mert nemtalált haza, annyira öreg volt.
Az asszony sütött kenyeret múlt heten. Egész ehető volt...aznap! Másnap már nem volt az igazi,harmadnap meg felejtős teljesen.
Venni akartam kenyérsütőt én is ,de igazából soha nem használnánk ha ennek vége. Így muszáj most így kibírni. Heti 1 bót belefér.
Metróba voltunk 3 napja reggel 7.30-kor. Baromi kevesen voltak ,a pénztárnál nem is kellett sorba állni. De sárga csíkok vannak festve ott is hogy hol kell állni a sor lenne. Minden vevőpulton kézfertőtlenítő van kirakva ,hogy használd ha akarod. Ettől függetlenül ffp 3 maszk és gumikesztyű volt rajtunk. Itthon meg áttöröltünk mindent a garázsban...
Szopás ez...
Igen, az valóban nagy baj lenne. Nem védem a bringást, szó sincs ilyenről. De az autó sofőrje ugyan gondolja már át, hogy úgy hajtott át a zebrán, hogy valószínűleg fel sem fogta és a zebrán amúgy szabályosan közlekedő biciklist sem érzékelte.
Alapvetoen tobb ok van.
Sokszor megfigyeltem hogy taperoljak a cuccot,es visszadobjak,nem tudhatom hanyan tusszognek felette,ami normal letezeskor nem gond,most igen.
A peknel is neha ugyan kesztyuben van,de a penzt is ugyanugy veszi el neha.
Nomeg napi bevasarlast is hanyagolom ha lehet,eleg ha csak egyheten egyszer megyek tomegbe.
Nekem anno 0,4 kw volt a kenyér Sütő fogyasztása 1 kiló kenyérhez ennyi áram kellett
0,7kg Liszt egy élesztő meg víz
Gazdaságilag is olcsóbb mint a bolti. Főleg ha valami “extra” cuccot készít az ember
Persze nem havi 1-2 sütés mellett
Tudom mert régebben sok pékáru maradt meg,aldis kovászos baguett,császárzsömle,lidlis pogácsa,barackos,csokispárna stb.
Venni akartam kenyérsütőt én is ,de igazából soha nem használnánk ha ennek vége. Így muszáj most így kibírni. Heti 1 bót belefér.
Metróba voltunk 3 napja reggel 7.30-kor. Baromi kevesen voltak ,a pénztárnál nem is kellett sorba állni. De sárga csíkok vannak festve ott is hogy hol kell állni a sor lenne. Minden vevőpulton kézfertőtlenítő van kirakva ,hogy használd ha akarod. Ettől függetlenül ffp 3 maszk és gumikesztyű volt rajtunk. Itthon meg áttöröltünk mindent a garázsban...
Szopás ez...
En sütögetek,az a 20 perc hetente nrm hianyzik.
Sokszor megfigyeltem hogy taperoljak a cuccot,es visszadobjak,nem tudhatom hanyan tusszognek felette,ami normal letezeskor nem gond,most igen.
A peknel is neha ugyan kesztyuben van,de a penzt is ugyanugy veszi el neha.
Nomeg napi bevasarlast is hanyagolom ha lehet,eleg ha csak egyheten egyszer megyek tomegbe.
0,7kg Liszt egy élesztő meg víz
Gazdaságilag is olcsóbb mint a bolti. Főleg ha valami “extra” cuccot készít az ember
Persze nem havi 1-2 sütés mellett
Nem kell kenyérsütő, alapanyagok, áram, idő, saját idő.
Gyorsan megvan.
Kell csinálni másikat