Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutyapikuláját....
Tegyél már fel egy képet!
Rosszul láttad, nincs rajta, bár ez nem az én érdemem, az előző tulaj döntötte szélig HRingen, pedig hátul 190/55 van, azt meg ugye lejjebb kell dönteni, hogy eltűnjön a majré. Én még 14 foknál többen nem is mentem vele mióta meg van, majd ha már be tud melegedni a gumi és eljutok pályára is akkor majd én is ledöntöm.
Hétfőn,csak akkor husvét lesz szal másfél hetet buktál.

Megvan a technika,de nem publikus.
Ok, de az első gumin ezt, hogy csinálod meg?
Inkább nem, elég volt mikor az életét leírta nekem levélben.
Az ezresen van majré! Tettél fel egy képet és azon volt, a plázáson...
Ha ezt írod rá, akkor feljelentelek!
Én is úgy csináltam
Ugorj le erről a majréáról.
Bármikor lehet bármilyen majrémentes gumiképet csinálni csak egy emelő és két beton térkődarab kell.
Azt tőle kérdezd.
Látod, mondtam h kamuzol, már megint... Melyik képemen látsz majrét? Pedig ki is ülök, mint te, de neked attól még van egy 4 ujjnyi
Akkor inkább Ratyosz Clamosz! Meg lesz.
*paintet
Mert utána minek írt?
Na látod! Engedj még le belőle és nem lesz majréd.
Mit hordtam rólad össze? Azt hogy estél, majréd van és béna vagy! Volt valami más is?
Nem vagyok megsértődve!
Azok eredeti képek! Felejtsétek már el a painttel, igen GP Pilot vagyok, ideje lenne lefogadni és tisztelegni!
Jaja utána már írogatott, de előtte minek írt volna? Még üzenőfalat se néztem előtte.
Ne is mondd, én hülye csak most néztem rá az ezredes guminyomására, 1.5 volt benne elől hátul
Ilyenkor is szelektív a memóriád, te mennyit faszságot összehordtál rólam ELŐTTE, ráadásul jó része ferdítés vagy teljes kamu volt. Utána meg meg vagy sértődve ha visszakapod.
Én elfogadom, csak nem normális amiket írsz. Az normális, hogy hahaha elestél, béna vagy, az újjal is el fogsz, stb? Ugyan már, szoktál te értelmes is lenni. Ráadásul olyantól, aki még nem mutatott semmit pár kettes alá painttudással szerkesztett képnél.
Ratyi Ducati!
Hergelni? Cukkolni? Véleménye sem lehet az embernek?
Aha, csak mi van akkor, ha kicsit nagyobb darab vagyok, mint gondoljátok.... A parasztlengőből sunyi pillantások lesznek.
Holnap csinálok cetlis képet mit írjak rája?
Az is komoly, hogy valaki feltesz egy galériát van 69 hozzászólás, majd megszünteti ezt a funkciót. Csak halkan jegyzem meg, hogy Sriders tag....
Komoly téma zajlik legalább mint a japo vs europai.
Neked írt privátokat, állítása szerint. Persze elég sokat hazudott....
Lehet haverod 0.5-ös guminyomással ment azért nem volt neki.
Nem az a személyeskedés, hanem te is betoltad egy csomó helyre az állítólagos nevem és illettél jelzőkkel. Mint ahogy most is utalgatsz...
Mert jó szívem van és nem akartalak megbántani GYP-nek sem írtam mikor feltette a motorjáról a képeket, hogy hamis a kipufogója.
Én is leírtam normálisan, csak te nem fogadod el...
Védte a fasz, el se olvastam az előzményeket, nem tudtam akkor még mire írtad, csak szemet szúrt ez a marhaság. Ha azt írod amúgy, hogy akinek nagyon nagy marjéja van az nem tud motorozni, akkor azzal már lehet én is egyet értek. Viszont attól, hogy vkinek meg nincs semmi, nem jelenti azt egyenesen, hogy tud motorozni. Haveromnak se volt, mégis 2x motoroztam körbe egy körön az első pályanapomon, 1 centis majréval.
Mert az, hogy nevettem a képen az személyeskedés? Pedig addigra már megérdemelted volna.
De akkor miért nem oda írtad h béna voltam mikor feltettem? Csak itt már nem tudtál hogy védekezni, ezért gondoltad most hú de nagyon megbántasz :) Más le tudta írni normálisan mi volt a gond, neked nem megy ez, azt tudjuk.
Nem engem, a többieket! Oké, hogy belőlem sok van, de az ellentábort kérdezd!