Igyekszem,a fene tableten nehez,elcsusznak a virsliujjaim es betut tevesztek,bar menobb lenne diszlexiara hivatkozni de az igazat megvallva lusta vagyok kijavitani.
Kicsit lassabban irva jobb.
Amugy mar mondtam nagyon irigy vagyok.
Töröltek is, pedig nem sírtam! pedig sírhatnék is, hiszen a győztesnek szabad! Ne beszélj csúnyán! Gyerekek is látogatják az oldalt, milyen példát mutatsz így?
Guglizd ki!
Te bassz komplett alkatreszarlistak vannak fejben,mint egy kicseszett kompjuter,tipusra lebontva olyan modellek amiket ase tom hogy gyartottak.
nemhogy kilometerek szazezreit sajst kezuleg mindben levezetni,kesz teboly hogy birjsk benzinnel meg gszolajjal ezt a hatalmas tapasztalatmennyiseget osdzehozni nemhogy eletkorral.
mert mar babakocsiban nyomni kene hogy osszejojjon.
Ha nem olvasod nem tudod mit kell visszairni.
Jobb volt mikor a mindentudo haveroddal autot szereltetek es szakerettetek,elmeny volt az a hatalmas tudasmennyisegbe belepillantani.
Nagy hibát követtek el akkor amikor sírva könyörögtél a törlésedért és tényleg nem basztak ki végleg. Jobb lenne mindenkinek. clam, ez mit jelent tulajdonképpen?
Kicsit lassabban irva jobb.
Amugy mar mondtam nagyon irigy vagyok.
Nem a haverom! Viszont ti párkapcsolatban voltatok!
Guglizd ki!
nemhogy kilometerek szazezreit sajst kezuleg mindben levezetni,kesz teboly hogy birjsk benzinnel meg gszolajjal ezt a hatalmas tapasztalatmennyiseget osdzehozni nemhogy eletkorral.
mert mar babakocsiban nyomni kene hogy osszejojjon.
Jobb volt mikor a mindentudo haveroddal autot szereltetek es szakerettetek,elmeny volt az a hatalmas tudasmennyisegbe belepillantani.