Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha isten=sokat szopok a motorjaimmal és a munkahelyemen is, akkor mindenképp!
Hagyjuk mar ezt a rossz dumat.
Ok legalabb leraknak valamit az asztalra es nem youtube-rol letoltott, aztan ide feltoltott videokat rakosgatnak fel. Sajat anyagbol dolgoznak, a minosegre tenyleg nem lehet panasz, mert nem 240p-s videokat raknak fel, nem allo videokat (aki ilyet csinal, annak letornem a kezet), nem korbejaros, meg egymas utan pakolgatott kepekbol allo videokat csinalnak es tartalmasabbak, mint az itteni legtobb video.
Az meg teljesen irrelevans, hogy birjak-e a kritikat, avagy sem,
hogy elismeresre vagynak-e vagy sem,
magamutokatok-e vagy sem,
illetve onelegultek-e vagy sem... apropo ez mind rad is illik, nem?
Olyasmi, nem zsidók ez a lényeg! Csak ratyika azért vette fel ezt a nevet, mert azt hitte, hogy jujj de félelmetes lesz tőle. Ez is olyan húzása volt, mint a feljelentés, meg a többi hazugsága. VR46N-től is szánalmasabb figura....
Azok nekemis,de én isten vagyok.

More.
Most ezek a gojok a nagymagyarok vagy mik ezek ?
http://www.sportmotor.hu/album...
Néz bele a hozzászólásokba! Szerinted olyan, mint egy gój?
Kicsit felkarolt* mielott belekotsz abba hogy nem tudok irni.
Jó motorjaik vannak? Téves! Ügyesek? Téves! Jó minőségű videókat készítenek? Téves! Tartalmasak? Téves!
Bírják a kritikát? Nem! Elismerésre vágynak? Igen! Magamutogatók? Igen! Önelégültek? Igen!
P.Gáborka eltűnt innen!
Egy betű nem stimmel, de amúgy hibátlan!
Nekem az olyan öregedő fazonok a szánalmasak, akik a kapuzárási pánik környékén kezdenek el motorozni tanulni.
Ezt hol írta? Mellesleg van itt olyan, aki nem én vagyok?
Amúgy lehet, hogy én maradtam le vmiről, de pl nagyon nem értem, hogy az s riders-zel, mi a baj? Jó motorjaik vannak, ügyetlennek se mondanám őket, jó minőségű (értsd szép képek, jó vágás) anyagokat raknak ide fel. Okoskodást meg hülyeség beszélést meg nem nagyon olvastam tőlük.
Te nem vagy vitapartner. Csak durrogsz. Elmeorvos nem artana neked.
A goj ember kocsit delkarolt aztan megnott a szad, de nelkule most is csak probalkozol meg kapkodsz.
Ezmegmá milyen legózott szóösszetétel a végén?
Mielőtt leírod gondold át.....szánalmas vagy.
Van még egy kedvenc víziója, azt hiszi, hogy én Te vagyok. Nem tudja megemészteni, hogy nem csak egy ember utálja.
Nyílván nem érdekel,de akkor ne írj faszságot ember!Ha,kérdezel,és válaszolok,akkor mit nehéz értelmeznem?
Engem tiltottak, mert nem azt mondtam, hogy húú de királyok vagytok.
Nézzük csak... Ki is lepődött meg, hogy drága a sportmocira a gumi és Mitas kéne rá? Jaj kis buta... Kis is nézett eredetinek egy hamisírvány kipufogót? Jaj kis butus... Ki is hitte, hogy egy fotós vagyok, aki a TV-ben is szerepelt? Jaj te ostoba béna kredenc trehány balga ócsárolt egy kopasz idióta kretén gyökérláda vagy.
Capa is a kepen van!
Elhiszed hogy leszarom mi tortent veled ? Kerdes volt, bar tudom, ezek meghaladjak az agyi kapacitasodat. Felkialtojel, kerdojel, pont. Ezeket nehez ertelmezni szamodra. A stilusod alapjan egy igazi nepszeru szemely lehetsz.
A dagadt hal,tett egy megjegyzést,arra azért illik reagálni!
Inkább Te veszel le egy-két bréről habot,mert a kalóriabeviteleddel nincs gond!
Honnan veszed,hogy kanyart??Szart se tudsz az esetről,de okoskodsz.