Az nyilvánvaló igazság,hogy nevetve azt írod,hogy "és Ő akar megverni"?Mondom,ha nem netharcos lennél,és lenne vér a pucádban,akkor azt írnád,hogy oké,találkozzunk,és a szemtől szemben is leratyizlak stb Erre jön a sablonszöveg,amit már le sem írok,mert tudod mi az!
Ez akkor sem indok az anyázásra! vagy Isten nevében történik?
GYP Gáborkát védted be akkor, akinek 4cm majréja volt, nyilván tud motorozni!
Kettőnk közül ki kezdett el személyeskedni? Ki örült mikor meglett az állítólagos arcképem? Mikor feltetted a videód, a galériád stb. Nem gondoltál arra, hogy nem mindenki fogja dicsérni? Ne légy már Sriders....
Egyáltalán miért kell cukkolni,és szándékosan hergelni a népet?Akkor vagy boldog,ha ezt minden nap megteheted?Ha,meg valaki reagál ezekre,akkor még Te vagy felháborodva.Próbáld ki,hogy egyszer normálisan szólsz hozzá valamihez,hidd el,csodákra képes! Viszont,ha továbbra is így folytatod,akkor azon se csodálkozz,ha véletlenül összefutsz innen valakivel,akinek nem vagy a szíve csücske,és kapsz egy parasztlengőt!
Mondjuk azért nem kell túljátszanod se magad, mert aki téged anyáz vagy elküld melegebb éghajlatra, ott jó eséllyel te kezdtél el kötözködni az elején, csak ugye már arra senki sem emlékszik. Csak saját magamra gondolva pl, mikor írtad vkinek, hogy a majrácsík egyenlő a motorozási tudással, én meg erre reagáltam azt, hogy ez így nem teljesen igaz. Persze te azt már 3x átköltötted és olyanokat írsz amit le se írtam, meg mikor nem tudsz már érvelni, akkor jött az, hogy minek neked ezres, elestél a régivel, béna vagy stb. Akkor itt ki kezdett el beszólni meg fikázni a másikat?
GYP Gáborkát védted be akkor, akinek 4cm majréja volt, nyilván tud motorozni!
Kettőnk közül ki kezdett el személyeskedni? Ki örült mikor meglett az állítólagos arcképem? Mikor feltetted a videód, a galériád stb. Nem gondoltál arra, hogy nem mindenki fogja dicsérni? Ne légy már Sriders....
Így azért mégis csak "bátrabb" dolog megmondani a tutit.