Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem érted! A te ökörségeid miatt van baj! Kellett neked a kapuzárási pánik környékén teremtőset játszanod.
Te, isten... Az...
Nem isten nevében,szövegértésből 1-es.
ÉN VAGYOK ISTEN.
Tévedhetetlen.
A ColumbiaGP veri az összes videójukat!
A hangulatos nem feltétlen egyenlő a jóval! Ennek az oldalnak is van egy hangulata, de hogy jó lenne...
Mond ki nyugodtan, ratyis a zene alatta!
Az ízlést én képviselem!
Isten nevében elég sok tévedés történt már..., PROFESSIONÁLIS! Legalább tanuld meg helyesen leírni, ha már lopod a szövegem!
Meg ezek is jobbak, mint egy simson korbejaros video
De peldaul a pannoniaringes videojuk - amiben dront hasznaltak - eleg hangulatos lett.
Az egyetlen kivetnivalo a videoikkal, hogy a zenei izlesuk hagy nemi kivannivalot maga utan - mar ahol raknak zenet a videok ala
Persze izlesek es pofonok.
Mondtam ISTEN vagyok=tévedhetetlen. PROFESSZIONÁLIS.
Tévedsz, de ha neked ez kielégülést okoz....
Az a motorod csak paint.
Azis az ingyenes verzió.
Nem tud, a profilképét is egyből leszedte miután megdicsértem.
Jellemtelen? Egyéniség vagyok! Nem nekem jött le ez, akkor még normális voltál és pont én segítettem neked eligazodni a témában. DDT viszont leosztott...
A színvonalat én hozom az oldalra! Még így is, hogy tudatosan visszavettem a minőségből.
Mert egy lépéssel előttetek járok!
Te szereted a kutyákat! Hoppá, megint nem voltál következetes.
Én mit művelek?Soha senkihez nem volt egy rossz szavam sem.Ez a fotós kölök kezdte az egész hercehurcát,és nem csak velem,hanem jó pár emberrel.Utána meg megy a pislogás,hogy milyen hangnemben írok!Mások cukkolása,és hergelése,az nem az Én asztalom.Ő,ezzel a viselkedéssel tud kiteljesedni.
Itt baszogatjátok egymást,már napok óta.Fel sem tűnt,hogy kinek írsz?
GP=GrandPrix....Nem csak vén vagy tudatlan is!
Nem nekem van narancssárga angol ipari hulladékom...
Mas szemeben a szalkat sajatjaban a gerendat sem... Kicsit nezz mar tukorbe. Csak egy picit, hogy te mit muvelsz itt.
Ugassál csak,itt legalább keménynek hiszed magad,kis jellemtelen szaralak A gumiról meg annyit,Te kis fasz,hogy egy kérdést tettem fel anno,de úgy látszik,hogy Neked úgy jött le a dolog,hogy azt is szerettem volna venni.Te képviseled itt a legalja színvonalat,és ezt minden nap be is bizonyítod!Kudarc kudarc hátán,de azért még mindig itt rontod a levegőt.

Egy kérdés:Ha,nem Te vagy a Szalay Krisztián,akkor miért érdeklődtél a jogász válaszol topicban,hogy mit lehet olyankor tenni,ha valaki feltölti a menyét fejedet,akár montázs formájában is?! Próbálsz terelni,de már párszor lebuktattad saját magad! Ebből is látszik,hogy egy nulla vagy,itt is,és a való életben is!Olyan vagy,mint egy kutya!
Benne van a nevedben GP vagygyis dzsipo pilot.
Há te vezeted a kukásótót more?
Akkor elég rossz helyzetben vagy, egyre kevesebben hisznek benned.
more=nagyobb, több....értsd úgy, hogy tőled nagyobb! Kis csicska.
Nem! Te az egyik nickem vagy!
Igazad van, nem felkarolt, hanem kölcsönösen kielégítettétek egymást! Mikor volt ő ellenem? Kis ostoba szerencsétlen fajankó, hát ő is én vagyok...
Az isten=mindenható.
A more meg dögevő vagyis te.
Most akkor megkérdezném, mit is raknak le az asztalra?
En Clam ellen ? Clam, hallod ezt? Szerinted ellenes vagyok ?

Kicsit buta egy ember vagy te.
Ezek neked minőségi videók? Ehhez tényleg komoly szerkesztői tehetség kell.
http://www.sportmotor.hu/video...
Rám egyik sem illik! Azért a millenium generációt ne hasonlítsd hozzám! GP Pilot vagyok! A nevem is eredetibb, mint az Sriders, ehhez is kellet kreativitás.
Mi a faszról beszélsz,Te elmebajos??Mi az,hogy felkarolt?Nekem nincs szükségem segítségre Te is elkezdtél kötözködni,és camilla répáját szopkodni,most meg már ellene vagy Hogy is nevezik ezt a fajta viselkedést??