lehet ... újonnan sem drága... de valószínűleg a következő is 1600gt lesz, de ez még változhat, nincs kőbe vésve... de nekem ez most nagyon bejött.... aztán ki tudja, mit hoz a jövő
KTM,BMW európai motorkerékpár európai pilótáknak.Próba nem duma és azonnal jön a válasz.Bugic fórumozó exc mentem tizenéve az yz-ről ültem át éppen.....a különbség óriási volt.Pesti Zoli BBoglár gs 1200 négy órára vittem el de 5 perc sem volt hogy ráérezzek ez az.
full gas-tól hoztam az enyémet, ott kijött a ktm-s srác és látta a potenciált, rögtön felajánlotta, hogy próbáljam ki a nagy ktm-t, de akkor azt mondtam, hogy kösz, de a bmw-t viszem.... annyit mondott csak halkan, ő is azt venné.... ettől még tetszik az 1290 és van belőle gt
Wallisnál próbálkozam eccer de leráztak. Gs meg a k1600 lwtt volna a kiváncsiság tárgya, a többi nem érdekelt. Most viszont már egy k1300s is érdekelne.
Lelke van, megfogalmazni nem lehet szerintem. Arra jutottunk mind hogy ezek más élményt adnak. A japók nagyon jó motorok de valahogy nem adják azt amiért rá akarok ülni mindig. A részletek, az élmény más.
nekem az 1290 bejövős, de az egyik srác vett egy újat és már árulja is pár hónap után... állítólag qrvára ráz és a kábelezése ennek már nagyon kínai.. eladja... de aztán lehet, hogy csak hiszti
Feltetlen kell hozzá bukni egy nagy osszeget?