A ktm valahogy kiesik az érdeklödési körömböl, még egy triumphot is hamarabb kitalálok hogy miféle
Biztos fasza gép lehetett, mert ujonnan vette a gazdája , lehetett vagy 3 éves
Milyen krm volt veletek ? Egyenesben fixen lehagy egy zzr engem is, de hát a kanyarokban ritka az aki egyáltalán tudja a tempót tartani, nem a motor miatt, aztán egyenesben megint elmegy...
te is tudod, hogy vmiért qrva sok ktm van tőlünk nyugatra, de én még egyet sem láttam lerobbanva szervizigényesek, de ha rendesen szervizelve vannak, akkor nem hagynak ott sehol ...
Hatalmas gáz volt ez abban az interjuban, a nagy motorszerelő mesterek egy épkézláb érvet sem mondtak hogy melyik típusnak mi a hibája, vagy bármit ami indokolná ezt a klisét.
Hát jah. Beszéltem két ilyen tulajjal is, az egyik fullosan ujként vette, a másik meg ahogy te. A régit tovább akarja adni a gazdi de nem sokat bukik rajta, de ö is félárhoz közeli áron vette elsögazdátol.
nem tetszik?
én nem vezsek új motort, ezt is megvette vki teliárban, akkor 2013-ban full-full, majd 2,5 év után lecserélte egy újra én meg féláron megvettem a bmw-től ma drágábban tudnám eladni, mint amennyiért tavaly vettem és beletettem 15e km-t
Biztos fasza gép lehetett, mert ujonnan vette a gazdája , lehetett vagy 3 éves