T-Max 500 2014-es ABS újszerű, új gumik, friss szerviz, 18ekm, nem olasz, új gyári nagy hátsó doboz konzollal, Gianelli sportrendszer amivel még barátkoznom kell, 1,8M
szerintem nagyon jó vétel volt, sokáig meg akarom tartani. amit én motorozok bőven elég.
Azé' mikor először tankoltam jó rég az olaszoknál automata kúton ahol bedobtam 20€-t, de ugye tele lett tizenpárból és vártam a visszajárót......egy darabig oszt elkullogtam.
Nem azt mondtam, hogy 38Ft legyen kW-onként hanem azért mérés után fizessünk már. A benzint sem úgy vesszük hogy kifizezek 50l-t és tankolok amennyi belefér. A kis robogómmal elég szarul járnék
Várható volt, nincs ingyen a villamos energia sem. Otthon is pénzbe kerűl, itt viszont a töltő árának, a kiépitett területnek is meg kell térülnie. Aki otthon tölt jobban jár, aki messzebbre megy még igy is olcsóbban megússza.
Az lesz ,hogy fizetnek csak autozunk persze burkoltan . Volt a fűtés is már minden, gázolaj, szén,gáz,fa. A vége mindig az ,hogy mire úgy gondoltuk milyen jó és olcsó addigra elmúlt és már más kellett . Nem volt olcsó és lett jobb.
Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy villannyal majd ingyen fogunk furikázni? Lesz ezem még jövedéki adó is előbb-utóbb: szeretett kormányunk nem fog lemondani semmilyen adóbevételről.
Naja, 10kWh ra drága, 100ra olcsó.
Amúgy szimplán csak azt akarja a MOL hogy senki ne töltsön náluk, mert akkor nem kell visszafizetni a támogatást, ha nincs nyereség, a saját bérkocsijaikat meg könyebb így tölteni.
Ha ott laksz, akkor jó helyen vágott földöz a Jóisten.
Múlt héten voltunk ott nyaralni, gyönyörű hely. Olyat motoroztunk a környéken, hogy uhhh... Azóta két dolog jár afejemben, hogy vissza kéne menni ősszel, és vajon jön-e csekk vagy sem...
szerintem nagyon jó vétel volt, sokáig meg akarom tartani. amit én motorozok bőven elég.