Nekem úgy tűnik a gyökérből, hogy nem szándékosan dőlt ki.
Viszont ebből eszembe jutott, hogy nekem is ki kéne vágni a fenyőmet, mert vagy a kerítésem, vagy a tetőm bánhatja a következő szélvihart.
Bár én úgy tervezem, hogy kosaras kocsiból kötéllel darabonként leeresztem, mert nincs igazán hova dönteni, illetve felmászni sem szeretnék rá, mert tönkreteszi az alpin felszerelést ez a gyantás trutyi.
Ez a (nem irányitott favágás) Csináltam sok ilyet de ezt nem igy kell !! Legallyaz kötéltartás több oldalról a ha szükséges,majd vágás az az utolsó művelet...döntöttünk be 10 méteres fenyőt 2m széles résbe szinte centire......hámicsinátatokmore
Fé hektár vegyes edzőterem bérletem nincs, nem is tervezem befizetni A 2000nm óó az kicsi szokták vót mondani (gyere testvérem oszt tevékenykedj rajta..... no itt hátrálnak ki többnyire
Viszont ebből eszembe jutott, hogy nekem is ki kéne vágni a fenyőmet, mert vagy a kerítésem, vagy a tetőm bánhatja a következő szélvihart.
Bár én úgy tervezem, hogy kosaras kocsiból kötéllel darabonként leeresztem, mert nincs igazán hova dönteni, illetve felmászni sem szeretnék rá, mert tönkreteszi az alpin felszerelést ez a gyantás trutyi.