mikor még nem híztam ki olyan volt a bűrruha mint egy kényelmes kesztyű.
Minden protektor a helyén.
Egymenetben toltam le a full kontakt Livorno-Budapest maratont.
Na akkor ha a biztonságod az elsö akkor csak is bör ! Ha a kényelem az elsödleges akkor kordura ! A bör alá van aláöltözö amiben 35 fokban sem rohad rád , és minuszban is baszathatod neki , csak qrva drága és amikor belebújsz olyan vagy mint egy rossz buzi ! Aki azt mondja hogy a bör kényelmes hazudik , vagy szar a ruhája ! Nekem a ruházat drágább a motoromnál de a párom fején ugyan olyan Shoei van mint a sajátomon . A ruhám a Laguna elötti Motega de olyan mint az új ! Bár útálom a búvárruhát az utobbi idöben sokszor van rajtam . A bör kabát farmer combót kondi cipövel szeretem , abban érzem igazán a vas minden porcikáját noha tudom hogy nem kéne !
Volt hogy megálltam, mert majd lefagyott a tököm. De az ember bizonyos kilométerenként úgyis megall. Volt hogy reggel 7 fok volt napközben buszon felül. Ott már egyszer kellett vetkőzni.
A biztonságos a bőr tele protektorokkal ha esik lehet eső ruhát rá ennyi. Nyáron perforált hidegebb időben van thermo bélés alá öltöző meg mindin kell az ügy a komfortos .
Több ruha. Ne aggódj, nem kell darabonként milliós. De lassan rendezkedj be a minden körülményekre elövehető legalklamasabb ruhával. Jó a bőr is, de acordura is tud veszett meleg lenni. Mindkettőben van nyári kivitel is.
Minden protektor a helyén.
Egymenetben toltam le a full kontakt Livorno-Budapest maratont.