A robogósokat utálod
Robogószerelés tényleg az alja munka. Mindegyik addig használja, amíg megy, aztán várja a csodát hogy ingyen, gyorsan hozd helyre a totálkáros roncsát, elvégre nem lehet olyan nagy baja.
Van valami kurvadrága titánoxid alapú festék azt úgy reklámozták hogy a napsütés hatására tisztítja magát...na elképzeltem ezt, hogy ahol árnyákban van ott szépen elkoszolódik a többi meg ragyogó fehér.
Alu léc minek ha nem te csinálod a vakolatot? Felteszed alulra a vezetőprofilt és csak pakolni kell.
Amúgy nem árt ha van állványod is, mert létráról szívás.
Mondjuk az sem tétel, 1 munkán megtérül az ára az olcsóbbaknak, addig meg csak földszintes házakat vállalsz
jó a pók, amikot többet mentünk minennnek meg volt a helye és méretre csináltam itthon a pókot így nem is nézett ki bénán
jobb oldalt a sátor bal oldalt a polifoam közte meg minden kacat
jobb oldalra szinte sosem esek így a sátor még mindig ép
Siófok (arany part)
Sajna nem én viszem a csapatot ,5en megyünk a szuszkával
Aztán meg lassacskán megyek a túra puttonyért , végre mehetek minyimum 2-3 napos etapokra a fullánkossal még ha hülyén is néz ki dobozokkal de akkor is praktikusabb mint minden szart felpókozni...
Robogószerelés tényleg az alja munka. Mindegyik addig használja, amíg megy, aztán várja a csodát hogy ingyen, gyorsan hozd helyre a totálkáros roncsát, elvégre nem lehet olyan nagy baja.