Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kicsit.
A tiétekben van?
A csak sárga egy régi genyó színe volt, a csak pink pedig.........na azt hagyjuk! de a sárgafeketepink.......na az odabasz de rendesen!
Mert nincs különbség a szóhasználatotokban.
A királylányok szerintem nem beszélnek mocskosul.
Nem értem miért? Nem hiszel nekem? Pedig én tényleg tökre az apukám vagyok.
Tudom, feltűnt ez a versenycica és közted lévőkapcsolatból.
Szerintem találkozott a királylánnyal.
Nem tehetek róla. Kaméleon személyiség vagyok. Ha szembekerülök egy hülyével én is az leszek.
Ezt a fiam írta!
Erőlködj csak te is, szánalmas.
Na látod? Megkönnyebbültél nem? Sokkal jobb így hogy megvolt a comingout. Különben is ha kérdik azt kell mondani ez nem rózsaszín hanem lazacszín, és csak az igazi önbizalomtól duzzadó férfiaknak van bátorsága hozzá, nem az olyan kis csíráknak mint mi
Én engedjem el? Mások akarják itt bizonyítani, hogy az vagyok, aki nem. Ja és kicsit kultúráltabban! Lehet nehéz neked, de próbálj meg viselkedni.
Dingdorong didong diring doodoton didong scatmans world...........pápoppé páppáráliáoóppó páppárálio pápáppá .....
Színt vallok. Én az egykori jóindulatumotoros anyukályának a hugának a féltesójának az unokaöccse vagyok, akit valami motor futam után egy gp pilot motorversenyző magáévá tett, és abból a románcból jöttem én létre, és az aputól kaptam egy k5ezersárgafaketét a 18 dik szülcsimre, és most névnapra a menő rucit hozzá,
Ennél jobban?
Össze fogod zavarni a tyütyükét.
Ja, csak ő az apukám és használta a telómat, mert túl öreg és nem telik neki ilyesmire. Én amúgy nem 40 vagyok, hanem 18 éves vagyok és óvodás mert mindig megbuktam kiscsoportban.
És nem értem miért nem hiszed el, pedig tök igaz! A fiad/apád (válogasd ki a személyiségednek megfelelően) életére esküszöm
Mik a tények, mert egyszer 18 éves, egyszer meg túl kicsi a telóhoz. Írd már fel magadnak mit kamuzol mert így könnyen belezavarodsz.
Meg eleve nem értem mit erőlködsz. Látsz te itt bárkit is aki, legalább kicsit is kételkedik? Akkor? Értelmes ember régen elengedné, de tök világos hogy te szopni jársz ide, különben már akárki vagy már elengedted volna.
Kétlem! Az írásodból ítélve te meg sem közelíted őt! Sokat kell még tanulnod.
Micsoda?
Tények! Látom te is paranoid vagy és ilyen megmondom a frankót 40 évesen.
Biztos erre akarod bízni az életed? A műbőr kopásból ítélve amúgy is csere érett. A legolcsóbb sisak is jobb mint ez.
Az nem kritika volt hanem szar a szájából fröcsögve.
Az nem "telefosás" hanem kritika!