Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magaddal kezdhetted volna te bohóc.
Röviden! Horváth Gedeon vagyok és van egy csintalan fiam! Az itteni észkombájnok pedig ezt hiszik, hogy nem tudom kik vagyunk. Ezért folyamatosan piszkálnak bennünket, de szerencsére már a nagyon betegeket tiltottam.
akkor megnyugodtam... ha lesz vmi, akkor jelezzétek külön kérlek csillaggal, hogy ez volt az, mert nem akarok a kifejletekről lemaradni....
Figyejjé bolond ne tíccsá mert nem tudom telefosni a feltöltéseid mint te nekem anno...
Kérdezni akartam már, te politológus vagy?
Nem képzelem! Ha egy kicsit is leteszem a telefont egyből rámegy. Látszik nincs gyereked.
Nekem is kimaradt a délelőtt de nem nagyon maradsz le semmiről...tudod mint a Szabócsalád
skizo!
skizo!
Hormonzavaros.
Jó vicc. Mivel magyarok vagyunk csak a megyéket tudjuk.
Csodálkozz ezen amikor egyszer a fiadnak képzeled magad, egyszer meg az apádnak. Ki tudja hány személyiséged van.
na vazz, a szappanopera folytatódik.... az oszi saga most hol is tart pontposan? világosítsatok már fel, mert elhagytam a fonal végét....
Mint a viccben.
-Én és az apukám mindent tudunk.
-Jó akkor sorold fel az USA államait.
-...ezt momentán az apukám tudja
Na most már nem tudom kinek gondoltok. Eddig az voltam, utána az, most meg ez. Készen vagytok nagyon.
Alapbol Oszi,de nem mondhatja meg.
Nem!
De hát ő nem is Clam
Fiamtól ennyire telik!
Rád is.
Meg nem jó,több kreativitást ék kvalitit kérnek.
Sokakra igaz ez itt!
A gp pilot? az ki? az oszi az ki? clam na az ki? és a fia? az ki? és a sex? az vajon mi?
Ő sem bírja a kritikát.
Nem ismerem.