Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán chips lesz az.......
Lehet, volt olyan suliban, mert nem rég vettünk egy targoncát a báláknak.
Csak tudom, tele van chippel az egész motor!
Nem olyan kis az, de elfogadható egy túramotoron.
A targoncás suliban?
Ez nem igaz.
Meg a nyomorult abs-t id ő sporoltak belole.
Amennyire nem tudott a tulaj motorozni jol johetett volna neki.Duplan bejott volna az ara,ilyen tudas mellett a bontos az o penzebol epitette a villaja.
Ja ő idősebb, akkor lehet a tanára volt.
50%
Vagy pancsóringest 505-ost az jól mutat. enyém egyformán kopik igaz van az kis majré de nem bánom nincs egy canti. elkopik veszünk conti sport attack 3-at.
mármint hol, a 18 éves fiaddal :))
Új gumi! Terepen edzett egész télen! Jól motorozik!
Akkor te ismered a fiam?! Osztálytársak lehetettek.
Nem a marka,csak a kozepin van szarra kopva,egyenesen tud de a kanyar.............
vehetne inkabb vagott slikket azzal lehetne menozni.
Tudtommal a GSX-R-en is olyan az idom, mint a Teslan, nem olyan egyszerű cserélni, mert érzi a központirendszer.
Én nem tudhatom viszont rendszám alapján Gáboré akinek a tel.száma is megvan viszont neki is az enyém így nincs macskazsák.
Érdekes, a fiam Gabika, akitől vettük az meg Krisztián.
Mar nem ncincs mer az a roggyant eladta a nagyit es a bomba nojet egy stricinek hogy legyen guba bontott alkatrwszre.
Hogyne. De az enyémnél messze jobb és nekem fagyira sincs pénzem!
hat,en csak fagyizni jarok szoval gyenge vagyok,.........de lattad azt a contit?
Nem keveri ez Oszi motorja a rendszám is passzol.
Ezen a motoron egy karc nincs! Kevered egy másikkal!
Nem mondod, hogy körbemotoroznánk.
Elso korben benzsa kocamotoros mert olyan szinten nem tudott kanyarodni hogy akkor kockat koptatott a gumiba,leszallsz es nrm kell tamasz,aztan figyelnetlen fasz is volt mert siman eltrafalt egy katyut es eltorte a felnit,utana meg bocorgott szentendre kornyeken es meglatott egy ozet,befosott es direkt nekiment,a fel eleje odalett a csodakaotnek.
Szoval egy katasztrofa ipsetol vettetek. .
Remelem max ket hízoert lett veve,mert tobvet nem er.