Ez érthetö, de ez nem sorválto meg nem is felezös ahogy a kulisszából látom. Elég bonolultra sikerdett, még ah csak a harmadát használja is. Ránézésre nem hiszem hogy meg mondaná hanyadikban van.
régen sok tévét néztem, vagyis csak egyet de ment reggeltől-estig...... olyan 15 éve
olyan fűrészekkel mászkáltak ezek a kanadai fiúk hogy én a vállamon nem vittem volna 50 métertől messzebb
amúgy tegnap-tegnapelőtt néztem pár óra tévét úgy ordítoztak a szomszédban hogy be kellett kapcsoni hogy legalább értsem mit mondanak...... nem néztem ennyi műsort az elmúlt 5 évben összesen
láttam pár favágós filmet ott azért néha elég komoly hegyi menetek voltak akkora buzi nagy rakás fával hogy az itteni nyergesekbő 3 kellett volna mire elviszi
gondolom az ilyenekre is fel vannak készülve hogy egyes felezővel is tudjon menni a murván a 30% emelkedőn meg utána még 4 ezer km távot a gyárig aszfalton
Na végre aki tudja is hogy mit beszél ! Pontosan ahogy írva vagyon 1000 tonnára készültek ilyen /valószínűleg/ asszinkron tolókerekes váltók hogy a hatodik pótot is rá lehessen kötni , és váltásoknál ne égesse szénné a kuplungot ! GONDOLOM én !
Azé' ezeknek a sebességeknek a felét sem használják soha, nekem csak 16 előremenet van, de pl, rakottan 3. alsóban indulok normál közúton és kettesével váltok fel alsó hatodikig és csak a 7-8-at váltom egyesével és mikor elérem a 70-et akkor teszem felsőbe, ha tényleg ennyi gang van akkor az már falon mászásra van kitalálva 1000 tonnával és 100 méter hosszú szerelvénnyel.
Viszont ez a gumi meg fagyzoba menet is gaz.Barkinek.
https://www.sportmotor.hu/vide...
https://www.sportmotor.hu/vide...
olyan fűrészekkel mászkáltak ezek a kanadai fiúk hogy én a vállamon nem vittem volna 50 métertől messzebb
amúgy tegnap-tegnapelőtt néztem pár óra tévét úgy ordítoztak a szomszédban hogy be kellett kapcsoni hogy legalább értsem mit mondanak...... nem néztem ennyi műsort az elmúlt 5 évben összesen
gondolom az ilyenekre is fel vannak készülve hogy egyes felezővel is tudjon menni a murván a 30% emelkedőn meg utána még 4 ezer km távot a gyárig aszfalton