Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam ez mindig helyzet függő. Megadom a tiszteletet annak akin látom hogy igényli. Ilyen álltalad is felvázolt helyzetben nyitok egy amolyan "üdvözöllek" jellegű köszönéssel ami azért még sem tegeződés de nem is magázódás. Aztán majd a reakcióból eldöntöm hogy melyik irány az amit a másik motoros megkíván. Nem alkotok negatív véleményt ha a magázódást kívánja a delikvens, de én a tegeződést preferálom. Megy ez is az is. De otthonosabban mozgom tegeződő viszonyban. Sőt szerintem abban a viszonyban lehet csak igazán tiszteletet megadni, csak néha nem érti az akinek adom.
Remélem megérjük azt a szép kort, és még az ülés felett is átrakjuk a lábunkat.
De az már hetvenen tuli
Ezé jó idösebbnek lenni, megszünnek ezek a korlátok:))
AZ összes többi meg hátrány..
De pl én régebben id azt mondtam a kor nem dicsöség, csak állapot. A tiszteletet meg lehet adni másként is. Ettöl függetlenül vannak helyzetek amikor egyértelmü a magázodással inditás, és kor-nem-hierarchia függö ki mijor fogja kezdeményezni a tegezést.
Jól tetted. A nálam majd 30 évvel idősebbet én sem tegezem le.
Mert te egy jól nevelt gyerek vagy.
Nálam jóval idősebbel szemben,azért megadom a tiszteletet,mindegy,hogy nő vagy férfi.Tavaly nyáron egy kúton összefutottam egy k4 ezres figurával,volt vagy 60-65 éves,mégsem tegeztem le,csak azért,mert motoros.
Az igaz bammeg! Tény volt, hogy megérkezésemkor mondták helló szia, levettem a kupakot meg jó napot kívánok. Csessze meg a deres hajam.
Na ezen majd valtoztatunk
Na jó de te nagypapa vagy
Azt lehetne még csak igazán. Úgyse érti.
Még egyszer sem magáztam le egy motorost még hölgyet sem akárkivel találkoztam eddig, és soha nem volt belőle probléma. Melóba is tegeződik mindenki kivéve az amerikó big főnökkel.
Ez olyan közhely,mint az,hogy a motorosok tegezik egymást!
Buziskodás tegnap se volt, Te melyik adást nézted?
Mèg hogy a motorosok jó emberek...
ma is buziskodni fogtok ?
én se vagyok teljesen tiszta de elég bizarr dolgok vannak már itt
Tőlem...
Reméljük az lesz! A kilátások nem rosszak.
Zabkása, kávé bent van, indulhat a műsor.
Jó napot!
Szerintem jó lesz az, csak a folytást vedd ki belöle. A csontot meg kirágják a legyek nyáron.
mondtam hogy gebasz van,kerd vissza az egyik süldőt.
Teljesen jók a 2,5 mázsás túrásabb motorok is. Nekem is olyasmi van.
Most nézem van ott szőr, vér, csont, meg egy csomó hegesztés a műanyagon......átbasztak a motorral..........meg az ereje sem elég 4-ben 275-nél leteszi az elejét és nem jön vissza......................lehet kellene nekem is néznem egy menő 2,5 mázsás túramotort.........................azok jók.
Nem, ez tuti chip!
Nincs.
max chips-el.Vagy őz szőrt nrzed annak.