szerintem qvimbi nem tudná megcsinálni valami arcfelismerőre hivatkozik(gondolkodós)
lehet sütök ki olyat aminek lesz szeme orra, szája hátha akkor vinni fogja a program 😂
a bolti vékonyabb sűrűbb tekerés, több munka
ezt megcsinálni kb negyed óra mert a kenyérsütő elvan magában, bedobálja az ember az összetevőket aztás sípol ha kész, be kell kapcsolni a sütőt mire ki van nyújtva meg megkenve addigra be lehet baszni a sütőbe
fél óra csenget a sütő aztán kész a cucc
lehet még negyed óra meló sincs vele
aztán a bolti fele ekkora és 100 ft aztán tele van pálmazsírral meg mindenféle szarral, ebből meg van 20 csigusz szűk 1000 ft, margarinnal meg 6-700 de nekem az nem jött be
ezért mondtam hogy megcsinálom inkább a kürtőskalácsot is de nem veszek 2500-3000ft-ért max amit adnék érte 6-800ft nagyságtól függően
amúgy most agyalás van egy kürtőskalács xxl dolgon is a grill meg tudná sütni, azt kell kitapasztalni mekkora az az átmérő amiről nem esik le a tészta a súlya miatt
Fasza 👍️ mi is bűvészkedünk ilyesmikkel . Külalakra még nem sikerült hozni a bolt formát de mindig finom volt . A pizzás csiga még nagy menő nálunk 😋 meg a sajtos pogi falatkák 😁
szoktunk sütni kakaós csigát meg pizzás csigát is
a legegyszerűbb első találatos cuccokból és sokkal jobb mint a bolti
pl sokat számít hogy vajból vagy pálmazsírból csinálja az ember
lehet sütök ki olyat aminek lesz szeme orra, szája hátha akkor vinni fogja a program 😂
Ha nincs rendszerbe szedve szerinted, hogy a fenébe találnám meg, ha keresek valamit?
ezt megcsinálni kb negyed óra mert a kenyérsütő elvan magában, bedobálja az ember az összetevőket aztás sípol ha kész, be kell kapcsolni a sütőt mire ki van nyújtva meg megkenve addigra be lehet baszni a sütőbe
fél óra csenget a sütő aztán kész a cucc
lehet még negyed óra meló sincs vele
aztán a bolti fele ekkora és 100 ft aztán tele van pálmazsírral meg mindenféle szarral, ebből meg van 20 csigusz szűk 1000 ft, margarinnal meg 6-700 de nekem az nem jött be
ezért mondtam hogy megcsinálom inkább a kürtőskalácsot is de nem veszek 2500-3000ft-ért max amit adnék érte 6-800ft nagyságtól függően
amúgy most agyalás van egy kürtőskalács xxl dolgon is a grill meg tudná sütni, azt kell kitapasztalni mekkora az az átmérő amiről nem esik le a tészta a súlya miatt
igaz ez egy kicsit szárazabb lesz mert asszony beleharapott a vajba
https://www.instagram.com/reel...
a legegyszerűbb első találatos cuccokból és sokkal jobb mint a bolti
pl sokat számít hogy vajból vagy pálmazsírból csinálja az ember