Szerintem sokkal károsabb az egészségre bármilyen mozgás a helyváltoztatásra amennyiben arra van gépesített mód is. Most tervezgetem a hálóból a wc-ig a szállítószalagot ami fekvő állapotban juttat el a célig.........mondjuk az még nem világos, hogy hason vagy háton érjek a fajanszra, ezen még agyalok. 🤔
Na ma végre megjött Akashi-ból az utolsó rendelelt gyári "alkatrész" is , az ABS felirat a sárvédőre , és a Kawasaki felségjel az oldalára mint a vadászgépekre ! Most már csak a melegre kell várnunk , majd egy donorról leméretezem pontosan hova kell ragacsolni a feliratokat aztán felnyalom őket ! Ha ezek fent lesznek , akkor mondhatom , hogy makulátlan állapotban van a "MOCIKÁM" ! 😉 🙃 😏
Csak az elején. A feleségem irodai munkát végez amióta befejezte a sulit, kezdetben neki se volt egyszerű, ráadásul volt egy komoly műtéte is amiből nehezen erősödött, aztán kezdtünk el biciklizni, egy év múlva feltekert velem a tokaji Kopasz-hegyre. ✌️
Az adatlapod szerint 105 vagy, de akkor meg a 123 év motoros tapasztalatot nem értem, hacsak nem valamiféle reinkarnációs dolog lehet, ami az életek közötti folytonosságra enged következtetni... 🤔
Jó az a nagyrobogó, de abból meg pont az hiányzik amiért a legtöbben motorozunk, bár szomjat is lehet oltani pl. nyáron, betonozás közben, de a hideg sör az valahogy mégis jobban esik.
Az alsóbbrendű elnevezésben benne van, hogy ha azon megyek alsóbbrendűként becsicskulok azoknak akik a felsőbbrendű utakon mennek........én ilyen nem teszek.......bár ha belegondolok bármilyen úton megyek ha én megyek alapból felsőbbrendű lesz. 🤔 😁
Ha a családot nézem kevesen élték meg a 110-et így nekem is jó esetben max. 50 van hátra és amennyi szerencsém lesz a nyugdíj korhatár is pont addigra emelkedik 120-ra. 😲
egy 250es mindenre elég, avval el lehet menni a boltba is meg ha épp az adriára akarsz elmenni azt is simán tudja, persze nem pályán meg nem fél nap alatt
Hát ja, vejkót kérdeztem, hogy a bűr nem érdekli-e, de nem így tényleg eladom, kiválogatja a szerszámokat és ami nem kell az is megy, a szinkronteszter biztos nem kell neki mert annyira nem akar belebonyolódni így az is megy, hétvégén fényképezgetek. 😟
http://youtu.be/oRjjVtvxRMs
Jó az a nagyrobogó, de abból meg pont az hiányzik amiért a legtöbben motorozunk, bár szomjat is lehet oltani pl. nyáron, betonozás közben, de a hideg sör az valahogy mégis jobban esik.
kezdem egyre jobban kedvelni ezt a kis dögöt
inkább felgyújtom a picsába és veszek egy másik lomot
Tedd,vagy ne tedd,de ne próbáld. 🤔