valami jóbanrosszban volt
de a pap arról nem beszélt hogy még 60 évesen is ki kell nyalni, szerintem pont elég annyi hogy nem baszom a hátába a csákányt 😂
ahogy öregszem egyre kevésbé kedvelem mások testnedveit
fiatalon nem volt probléma, akkor olyan izmos volt a nyelvem hogy megemeltem vele egy kekszes vödör vizet
én a nappaliba 10800 lumenest raktam, 2400 max a fürdőben van a szobákban simán a 3600 k-os és qrva jó a fényük. A melegfény az szar mert sárga és nekem gyenge a fénye hiába egyezik meg a lumen szám a hidegfényűvel. (kezeit széttáró) Melegfényű fejlámpa nem is tudom van e(gondolkodós) Én a dekatlonba szoktam venni 1 zsugor 10 db van benne az kb. 1 évig elég most olyan 20 ezer körül van a 10 ledlámpa. Én inkább a programkapcsolós ledektől készülök ki(fejét fogó) az nem a horgásznak való, legalább is biztos nem azoknak találták ki. Kaptam néha karácsonyra ilyen olyan luxus fejlámpákat(fülét bedugó) egy gombot 6* megnyomsz mire fel és lekapcsolod, mert 2 led, 4 led 6 led, majd villog majd piros, majd pirosan villog a halad meg már rég a túloldali akadóban van(fejét fogó)
A dekatlonos 1 gomb 1* nyomod felkapcsol még egyszer megnyomod lekapcsol slussz. Doszta elég(meghajlós) 2 db aaa elem az igénye és elvisz 1 hétvégét, szerelgetni a parton szákolni bőven elég, a holdra nem tudsz vele felvilágítani(kezeit széttáró) De az is hideg fényű. Ezt a meleg fényt szerintem a melegeknek találták ki, 😆 minden esetre szerintem nem jó semmire(kezeit széttáró)
én még a mentők kiérkezése előtt levetettem magamról a bőrruhát a nézelődőkkel, hogy le ne vágják rólam, ha megérkeznek 😅 Qrvára fájt a széttört kezem, de a bőrruha már akkor sem volt olcsó(fetrengős)
de ha pont elkapja az embert egy fosókór akkor azért lehet kapaszkodni 😂